Ημερήσιο ωροσκόπιο

Κριός

Γενικά: Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε μια κατάσταση η ενέργεια των πλανητών σήμερα ίσως σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Ίσως κατηγορείτε τον εαυτό σας ή μπορεί να αισθάνεστε ενοχές για το πως έχουν εξελιχθεί κάποια πράγματα. Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη σε ότι μπορείτε να ελέγξετε και να αφήσετε τα υπόλοιπα.

Οικονομικά και καριέρα: Η ατμόσφαιρα στην δουλειά θα είναι πιο χαλαρή και αυτό θα σας κινητοποιήσει να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Θα έχετε μια έξυπνη τακτική σήμερα και δεν θα μπορούν να σας αγνοήσουν στα ομαδικά σχέδια. Εκφράστε την γνώμη σας.

Ταύρος

Γενικά: Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας. Ίσως αποφασίσετε να δουλέψετε πιο σκληρά για να κερδίσετε χρήματα. Ίσως πρέπει να ελέγξετε που “πηγαίνουν” τα χρήματά σας. Ίσως έχει να κάνει με την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να αγοράζετε κάποια πράγματα από συνήθεια και όχι γιατί τα χρειάζεστε πραγματικά.

Οικονομικά και καριέρα: Η υπομονή σας θα αποδειχθεί μεγάλη βοήθεια σε ότι έχει να κάνει με την ολοκλήρωση ενός σημαντικό έργου. Μην αναλωθείτε από τις απαιτήσεις των άλλων σήμερα. Έχετε άλλες προτεραιότητες που απαιτούν την αδιάκοπη προσοχή σας..

Δίδυμοι

Γενικά: Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και ίσως έτσι εμφανιστούν ευκαιρίες που είναι καλές για εσάς. Επιτρέψτε στην περιέργειά σας να σας οδηγήσει.Ίσως μάθετε ακόμα και από άτομα που διαφωνούν μαζί σας ή έχουν μια τελείως διαφορετική οπτική.

Οικονομικά και καριέρα: Θα είστε πιο επίμονοι από ότι συνήθως σήμερα. Αν πρέπει να δουλέψετε ως ομάδα θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο θα προχωρήσει. Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν δεν είστε επίμονοι.

Καρκίνος

Γενικά: Η πίεση συνεχίζετε αλλά φαίνεται ότι μπορείτε να την διαχειριστείτε. Ίσως αισθάνεστε ότι σπαταλάτε χρόνο χωρίς λόγο. Πρέπει να βρείτε το που, να κάνετε αλλαγές και να διαχειριστείτε τον χρόνο σας καλύτερα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να προχωρήσετε προς την επιτυχία αλλά θα βρείτε και το διέξοδο που αναζητάτε.

Οικονομικά και καριέρα: Θα έχετε την τάση να χάσετε την αίσθηση των προτεραιοτήτων σας σήμερα. Μην υποκύπτετε σε ότι σας αποσπά. Δεν θα έχετε πρόβλημα να επικεντρωθείτε σε ένα οικονομικό ζήτημα που λογικά σας ταλαιπωρεί πολύ.

Λέων

Γενικά: Η κοινωνική σας ζωή εξακολουθεί να είναι έντονη. Θα θέλετε να γίνετε μέλη σε ομάδες και θα γνωρίσετε συναρπαστικά άτομα. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα στο πρόσωπο ενός πολύ ενδιαφέροντος και συναρπαστικού ατόμου.

Οικονομικά και καριέρα: Η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Οι γύρω σας θα είναι χαρούμενοι για τις προσπάθειες που κάνετε. Θα σας είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε πρακτικές λεπτομέρειες της οικονομικής σας ζωής. Συγκεντρωθείτε.

Παρθένος

Γενικά: Η επαφή με άλλα άτομα του επαγγελματικού σας κύκλου ίσως σας προσφέρει νέες ευκαιρίες σήμερα. Θα δείτε ότι όσο πιο εξωστρεφείς είστε τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεπεράσετε τα όριά σας. Ίσως κάποια από αυτά να μην τα χρειάζεστε άλλο.

Οικονομικά και καριέρα: Επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες των επαγγελματικών σας σχεδίων πριν είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε. Ο μεγάλος σας σύμμαχος σήμερα θα είναι να βρείτε την ουσία των πραγμάτων. Θα ακολουθήσετε τις πράξεις σας και μην αφήνετε τίποτα τίποτα στην τύχη.

Ζυγός

Γενικά: Θα έχετε μια απρόσμενη συνάντηση που μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή επάνω σας. Ίσως αυτό το άτομο να σας προσφέρει πληροφορίες ή ιδέες που μπορεί να σας βοηθήσουν με τα δικά σας σχέδια. Σε περίπτωση που κάποιος σας ζητήσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε, αρνηθείτε ευγενικά. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε.

Οικονομικά και καριέρα : Δείξτε την ευελιξία σας και εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Θα καταλήξετε να έχετε μια διαμάχη με ένα κοντινό σας άτομο. Όσο είστε αντικειμενικοί και ψύχραιμοι θα το ξεπεράσετε.

Σκορπιός

Γενικά: Η ενέργεια των πλανητών ίσως σας προσφέρει ιδέες που σας ταιριάζουν απόλυτα. Μην περιοριστείτε. Ίσως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που είναι πολλά υποσχόμενες για εσάς. Μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Να είστε προσεκτικοί όμως.

Οικονομικά και καριέρα: Οι φιλοδοξίες γύρω σας δεν παρουσιάζονται ως απειλή. Οι γύρω σας είναι χαρούμενοι και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ξεκινήσετε νέα σχέδια ή να ολοκληρώσετε κάποια υπάρχοντα.

Τοξότης

Γενικά: Ίσως αποφασίσετε να σημειώσετε μια ιδέα ή μια ευκαιρία που είναι πολύ καλή για εσάς. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να βιαστείτε όμως. Θα πρέπει να σκεφθείτε πολύ καλά και να υπολογίσετε τα πάντα. Ξεκινήστε τώρα και σε μερικές εβδομάδες θα είστε έτοιμοι για να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Θα ικανοποιηθείτε πολύ αν ολοκληρώσετε την δουλειά σας και δείτε τις ικανότητές σας. Είναι ένα πολύ χρήσιμο βήμα προς την πρόοδο. Θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες και να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες σήμερα.

Αιγόκερως

Γενικά: Η υγεία και ο καλός τρόπος ζωής εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή σας. Ίσως είναι καλή ευκαιρία να ελέγξετε τις επιλογές σας. Ίσως μπορεί να σας βοηθήσει ένας ειδικός. Σίγουρα η άσκηση είναι καλή αρχή για βελτίωση. Να θυμάστε ότι το κίνητρο είναι πάντα απαραίτητο.

Οικονομικά και καριέρα: Υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουν κάποια νέα σχέδια σήμερα. Είναι καιρός να σκεφθείτε το μέλλον. Η ανάπτυξη, τα νέα πράγματα ή μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Κοιτάξτε προς το μέλλον.

Υδροχόος

Γενικά: Μπορεί να έχετε μια εξαιρετική ιδέα και ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Θα μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν και θα έχετε πολύ έμπνευση. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στην διατροφή σας και να χάσετε βάρος. Σίγουρα θα σας βοηθήσει και η άσκηση. Περιορίστε τα λιπαρά.

Οικονομικά και καριέρα : Το να αποκτήσετε νέα δυναμική βάση δεν είναι το στοιχείο σας. Προσπαθήστε να χτίσετε γέφυρες αλλά μην ελπίζετε πολλά. Σήμερα η φαντασία σας ίσως δημιουργήσει ξαφνικούς φόβους για το μέλλον σας. Μην ταλαιπωρείστε.

Ιχθύες

Γενικά: Θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας και μπορεί να αγοράσετε κάποια πράγματα σε πολύ καλή τιμή. Ίσως κάτι που σας βοηθά πολύ στην κουζίνα και το ζητούσατε καιρό. Αν έχετε κάποιο ραντεβού θα περάσετε πολύ καλά και θα διασκεδάσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια. Οι πολλές επαφές είναι στο στοιχείο σήμερα. Θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο με τους άλλους. Θα πρέπει να αλλάξετε τις οικονομικές σας συνήθειες αν θέλετε να παραμείνετε αποδοτικοί σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια.