Ημερήσιο Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Ξεχάστε όλες τις αναστολές σας, αγαπητοί Κριοί! Ο ορμητικός Άρης που σας κυβερνά, περνά στον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της χαράς. Μέχρι τις 29 Ιουλίου η θερμοκρασία του πάθους θα ανεβαίνει συνεχώς, όπως και η ενέργειά σας. Είναι η στιγμή να δείτε ουσιαστική πρόοδο σε ένα εγχείρημα, ακόμα και σε ρομαντικό επίπεδο. Η δυναμική σας στο φλερτ σας καθιστά ακαταμάχητο μαγνήτη, ενώ δεν αποκλείεται οι δεσμευμένοι να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο!

Ταύρος

Η ζωή στο σπίτι αποκτά περισσότερη δράση, αγαπητοί Ταύροι! Ο αεικίνητος Άρης περνά στον Λέοντα και φορτίζει τον 4ο Οίκο σας της εστίας μέχρι τις 29 Ιουλίου. Επιτέλους θα δώσετε προτεραιότητα σε αλλαγές που σκεφτόσασταν στη διακόσμηση ή τη διαρρύθμιση. Καθαρίστε, τακτοποιήστε – αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε, ούτε να ενδώσετε σε μια τάση να γίνετε «σωτήρες» των άλλων!

Δίδυμοι

Το χάρισμά σας στην επικοινωνία απογειώνεται, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα είστε στο στοιχείο σας μέχρι τις 29 Ιουλίου, που ο διεγερτικός Άρης θα διαμένει στον Λέοντα και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας. Ως οι «διπλοί» του ζωδιακού κύκλου, έχετε προδιάθεση για κάθε είδους συμπράξεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και μην ερευνάτε τα άτομα που σας προσεγγίζουν… Τόσο σε εργασιακό όσο και σε προσωπικό ή ψυχαγωγικό επίπεδο, ο Άρης σας φορτίζει με διάθεση αλλά ίσως να σας αφαιρεί ρεαλισμό!

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε σε ομαλούς ρυθμούς, αγαπητοί Καρκίνοι! Η διαμονή του εντατικού Άρη στο ζώδιό σας από τις 23 Απριλίου, είχε προκαλέσει υπερδιέγερση σε όλους τους τομείς σας. Τώρα μεταβαίνει στον Λέοντα και τον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας της απόδοσης μέχρι τις 29 Ιουλίου: Είναι η στιγμή να εξελίξετε κάποιες από τις θαυμάσιες ιδέες σας αλλά και να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Αν υπήρξαν κάποιες απώλειες εκεί, πλέον θα δείτε το ταμείο σας να γεμίζει και πάλι!

Λέων

Τίποτα δεν σας σταματά, αγαπητοί Λέοντες! Ο αποδοτικός Άρης περνά στα δικά σας εδάφη και ενδυναμώνει τον 1ο Οίκο σας της ταυτότητας και της εικόνας. Μέχρι τις 29 Ιουλίου θα δίνετε περισσότερη σημασία στην εμφάνισή σας, ενώ και ο ενθουσιασμός σας θα πάρει την ανιούσα. Αξιοποιήστε αυτή τη δύναμη για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε, ανανεώστε τη φήμη και τις επαφές σας. Είναι η ιδανική στιγμή να προσεγγίσετε άτομα που θαυμάζετε και σας εμπνέουν!

Παρθένος

Μην εκπλαγείτε αν αίφνης νιώσετε πιο κουρασμένοι, αγαπητοί Παρθένοι… Είναι η επίδραση του δραστικού Άρη στον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης, όπου μπαίνει και θα διαμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Τώρα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, για να επαναφορτιστείτε πριν εξουθενωθείτε. Δεν είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα, προτιμήστε να στραφείτε μέσα σας. Απελευθερωθείτε από «βάρη» του παρελθόντος, από περιοριστικές πεποιθήσεις και καταστάσεις. Θα σας ωφελήσουν επιλογές όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός, ακόμα και κάποιες πρακτικές προσωπικής ίασης!

Ζυγός

Επιστρέψτε στην αρένα της δικτύωσης, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αποφασιστικός Άρης περνά στον Λέοντα, απ’ όπου φωταγωγεί τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Οι επαφές σας θα λάβουν μια φιλόδοξη ώθηση, γι’ αυτό ανανεώστε τις προσεγγίσεις σας προς άτομα με ισχύ. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, πολλοί θα δείξουν προθυμία και δεκτικότητα να σας στηρίξουν. Η δημοτικότητά σας παίρνει επίσης την ανιούσα, γι’ αυτό προτιμήστε τις ομαδικές συναντήσεις αντί για τις χρονοβόρες διαπροσωπικές!

Σκορπιός

Πιάστε δουλειά, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας λαμβάνουν ώθηση, με την μετάβαση του ορμητικού Άρη στον Λέοντα και τον 10ο Οίκο σας της οπτικής στο μέλλον. Μιας και η συγκυρία προκύπτει μία φορά κάθε δύο χρόνια, αξιοποιήστε αυτό το «πράσινο φως» μέχρι τις 29 Ιουλίου: Αδράξτε κάθε ευκαιρία για να κάνετε τολμηρά όνειρα και να τα γνωστοποιείτε με αποφασιστικότητα. Κινηθείτε όσο το σίδερο είναι καυτό!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, το ταξιδιωτικό σας δαιμόνιο αφυπνίζεται! Ο παθιασμένος Άρης θα διασχίζει τον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης μέχρι τις 29 Ιουλίου. Η διάθεση για περιπλανήσεις και περιπέτειες διευρύνει τους ορίζοντές σας, ακόμα κι αν δεν είναι κυριολεκτική: Είναι η ιδανική περίοδος για να αναβαθμίσετε το γνωστικό πεδίο ή τα επαγγελματικά εγχειρήματά σας. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, κάντε το άλμα και δεν θα χάσετε!

Αιγόκερως

Σέξι είναι καθετί που ορίζετε εσείς ως τέτοιο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τώρα θα τολμήσετε να ανατρέψετε τα δεδομένα, χάρη στη μετάβαση του φλογερού Άρη στον Λέοντα και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας. Το αίμα σας θα βράζει μέχρι τις 29 Ιουλίου, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χώρο για ψυχαγωγικές δράσεις με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε πολλές επιλογές με προοπτική. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι κάποιες πιθανές εξάρσεις ζήλιας ή κτητικότητας. Από την άλλη πλευρά, ίσως να προκύψει μια σημαντική ευκαιρία αύξησης του εισοδήματός σας!

Υδροχόος

Αναζητήστε την σταθερότητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο λάγνος Άρης περνά στον Λέοντα και αναστατώνει τον τομέα σας των σχέσεων μέχρι τις 29 Ιουλίου. Μην σκεφτείτε καν να δεχθείτε κάτι λιγότερο από την αφοσίωση, δίνοντας ακόμα και τελεσίγραφο σε εφήμερες καταστάσεις. Να είστε βέβαιοι ότι η αποφασιστικότητα να αποχωρήσετε, θα αναγκάσει να πάρουν κάποιοι την ορθή απόφαση. Οι δεσμευμένοι θα είστε πιο συγκαταβατικοί, με διάθεση να εξομαλύνετε τις όποιες εντάσεις της σχέσης σας… στην κρεβατοκάμαρα!

Ιχθύες

Καιρός να ξανακάνετε το σώμα σας τον ναό που πρέπει, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτή είναι η στιγμή να στραφείτε στην επιλογή συνηθειών που θα τονώσουν την υγεία και την ψυχολογία σας. Η γιόγκα είναι μια πρακτική που θα σας ωφελήσει, όπως και το περπάτημα ή το κολύμπι. Με τον υποκινητή Άρη στον Λέοντα και τη ζώνη σας της ευημερίας μέχρι τις 29 Ιουλίου, ασχοληθείτε με την ε μφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση!