Ζώδια – Ωροσκόπιο: Ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό

Ζώδια – Ωροσκόπιο: Ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό

Είναι γεγονός ότι το 2020 ανέδειξε την πιο πρακτική και προστατευτική πλευρά σας. Αναγκαστήκατε να βουτήξετε πολύ βαθιά μέσα σας, αγαπητοί Κριοί…

Και τώρα ξέρετε τι μπορείτε να αποδεχτείτε – και τι δεν μπορείτε πλέον να ανεχτείτε στη ζωή σας!

Καθώς περνάτε στο 2021, η φυσική σας περιέργεια θα παράσχει την πιο ειλικρινή κριτική για το πού θέλετε να σκηνοθετήσετε την «παράστασή» σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανακτήσετε το κύρος σας στη διάρκεια της χρονιάς!

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, θα κάνει ένα όμορφο εξάγωνο με το ζώδιό σας. Η επιρροή του θα δώσει μια ώθηση αυτοπεποίθησης στα επαγγελματικά σας. Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει να θεραπεύσετε ορισμένα θέματα γύρω από το σεβασμό. Επίσης, θα ανοίξει το μυαλό σας σε νέες και διαφορετικές πρακτικές ηγεσίας!

Το ίδιο ισχύει και με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σε Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα, στις 17 Φεβρουαρίου και τις 14 Ιουνίου και τις 24 Δεκεμβρίου. Θα υπάρχει άμεση τόνωση της «τιμής» σας σε αυτά τα διαστήματα, καθώς εστιάζετε σε ό,τι είναι καλύτερο για το ευρύτερο καλό!

Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι κατά περιόδους, επειδή θα αγωνίζεστε να βρείτε τη δύναμη για ν’ ακολουθήσετε τη δική σας πορεία. Αν είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, δεν θ’ αφήσετε κανέναν πίσω. Στην πραγματικότητα, χαράζετε ένα λιγότερο γνωστό μονοπάτι… Για να δείξετε το δρόμο σε μια ολόκληρη κοινότητα!

Κάποιες Σεληνιακές Εκλείψεις αυτής της χρονιάς, εκτείνονται μεταξύ Τοξότη και Δίδυμων. Αυτές ενεργοποιούν τις ζώνες σας της εκπαίδευσης και της πνευματικής ανάπτυξης, απαιτώντας να βρείτε τα σωστά λόγια για όσα νιώθετε! Το 2021 μπορεί να έχετε πολλές στιγμές αναγνώρισης, όπως και να νιώθετε πως είστε πιο κοντά στη διαίσθησή σας… Ειδικά γύρω από τις εκλείψεις στο ζώδιο του Τοξότη: Αφορούν μια Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου και μια Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου!

Προβλέψεις Καριέρας

Έχετε μπροστά σας μια χρονιά για ανάκτηση της αυτοκυριαρχίας σας, μέσα από την αναμφισβήτητα διορατική ενέργεια που θα επικρατεί. Οικονομικά, μπορείτε να προσβλέπετε σε χρήσιμες συνεργασίες που θα είναι για το συμφέρον σας. Η παρουσία του Δία στον Υδροχόο, παράσχει την αποφασιστικότητα να παραμείνετε συντονισμένοι με τις αποδοτικές ικανότητές σας!

Θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και θα μπορείτε να μοιραστείτε την δουλειά σας με τις σωστές συνδέσεις. Υπάρχουν πολλοί που θα ευθυγραμμίζονται με την υπόθεσή σας: Η διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο θα διατηρήσει την εσωτερική σας φλόγα, οδηγώντας τελικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο επίτευξης!

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στα τέλη του Ιουνίου στον Αιγόκερω, ίσως σας επιστρέψει σε μια προηγούμενη απόφαση μέχρι και τον Οκτώβριο. Ίσως χρειαστεί να βελτιώσετε ή να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση στα μακροπρόθεσμα προγράμματα εξοικονόμησης. Κατά κάποιο τρόπο, υπάρχει μια εξέλιξη και μια μετάβαση στον δέκατο οίκο σας… Υπάρχει ακόμα κάτι που πρέπει να πραγματοποιηθεί, για την προσωπική σας δύναμη!

Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να αναλάβετε μεγαλύτερο ρόλο ή να ξεχωρίζετε στη δουλειά. Αν είστε απρόθυμοι να ηγηθείτε, προσέξτε να μην χάσετε τη δύναμή σας. Το να είστε ειλικρινείς για τα επιτεύγματά σας, δεν είναι ποτέ κακό όταν είναι γνήσια. Απλώς να θυμάστε ότι ακόμα κι αν αισθάνεστε επιφυλακτικοί στην αρχή, το να αναλάβετε την ευθύνη είναι αυτό που πρεσβεύει το ζώδιό σας!

Οι μήνες Μάιος, Ιούνιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος, έχουν επιρροές εκλείψεων. Αυτές θα σας συνδέσουν με τον ανώτερο σκοπό σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε πιο γενναίοι από ποτέ. Φέτος υπάρχει μια ισχυρή ώθηση να βρείτε τη φωνή σας, που δεν είχε αμφισβητηθεί υπό αυτές τις έντονες συνθήκες… Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και έτοιμοι να μιλήσετε!

Ετήσιο Ερωτικό Ωροσκόπιο

Είστε ελεύθεροι;

Όσοι Κριοί περιμένατε να εμφανιστεί ο σωστός σύντροφος, μπορεί αυτή η χρονιά να σας τον φανερώσει!

Είστε πολύ επιλεκτικοί όταν πρόκειται για τον μακροχρόνιο ερωτικό σας σύντροφο.

Δεν συμβαίνει βέβαια το ίδιο, για όσους θέλουν απλώς να διασκεδάσουν χωρίς να δημιουργήσουν δεσμό!

Μπορεί να σας δοθεί η αίσθηση ότι γνωρίζετε κάποιον στις αρχές της χρονιάς, επειδή ο Άρης δεν θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Μεγάλο μέρος του δεύτερου εξαμήνου του 2020, αντιμετωπίσατε κάποια σημαντικά ζητήματα που αφορούσαν την παρορμητικότητα στον έρωτα… Ίσως και να γειώσατε την προσωπική σας φωτιά!

Είστε ένα πολύ αγαπητό ζώδιο και πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιες προκαταλήψεις… Ειδικά καθώς ο Κρόνος στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ταύρο θα παράσχουν σαφήνεια στις σχέσεις σας. Αυτή η ενέργεια θα ωθήσει την προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από φόβους για τις ομαδικές ρυθμίσεις. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τη γνωριμία σας με νέους ανθρώπους και τη φυσική εξέλιξη μιας σχέσης σας μαζί τους!

Θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες, για ένα μεγάλο μέρος του Φεβρουαρίου, του Μαΐου, του Ιουνίου και του Νοεμβρίου. Καθώς ο Βόρειος Δεσμός του πεπρωμένου μετατοπίζεται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να πείτε στον κόσμο για την αγάπη!

Μπορεί να προσελκύσετε ακόμη και συντρόφους που σας συναντούν σε ένα πολύ έξυπνο επίπεδο πνευματισμού, που ποτέ δεν σκεφτήκατε πως είναι δυνατόν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους Κριούς έβαλαν τη σταδιοδρομία τους πάνω από κάθε ρομαντική αναζήτηση… Το 2021 ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε!

Σε σχέση

Το ζώδιό σας αναζητά σχέσεις που σας δίνουν εξαιρετική ανεξαρτησία. Το 2021 ανοίγει με τον Άρη να συνεχίζει να πυροβολεί το ζώδιο σας, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Ίσως βρεθείτε σε μια αντισυμβατική ρομαντική σχέση, τουλάχιστον να φλερτάρετε με την ιδέα!

Όσοι είστε σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία από κάποια άποψη, να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες… Ακόμα και ν’ αναπτύξετε νέα χόμπι, που θα σας συνδέσουν με μια ευρύτερη ομάδα φίλων όπου θα νιώθετε πολύ οικεία!

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο, μπορεί να δημιουργήσει μερικές πολύ αστείες ιστορίες και να σας επιτρέψει να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι. Αυτή θα προσθέσει λίγη ανέμελη ενέργεια, που είναι αναζωογονητική για τα πάθη σας. Οι συντροφικές σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο ανοιχτές ή πολυγαμικές εξαιτίας αυτών των επιρροών.

Κάποιοι δεσμευμένοι Κριοί μπορεί να χωρίσουν. Κάποιοι ελεύθεροι παιχνιδιάρηδες Κριοί μπορεί να νιώσουν πολύ ευτυχισμένοι σε μια συμβατική ερωτική σχέση. Φωτιές ανάβουν με τον σύντροφό σας, υπό την ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου στον Τοξότη… Και μπορεί να σας οδηγήσουν ως ζευγάρι στην επόμενη φάση!

Η δακτυλιοειδής Έκλειψη στις 10 Ιουνίου, προσθέτει επίσης χαρά στη ζωή σας. Θα είναι μια γόνιμη στιγμή για όσους θέλουν να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Αυτή η ενέργεια αντανακλάται επίσης και κατά την μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στον γήινο Ταύρο. Θα δημιουργήσει μια νέα διάσταση στο γάμο και τη σχέση σας!

Η ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου, θα σας προσθέσει λάμψεις έμπνευσης. Μπορεί να είναι ένας σημαντικός δημιουργικός κύκλος για τους δεσμευμένους Κριούς, που θα νιώσουν πραγματικά αγαπημένοι και λατρευτοί!