Ζώδια: Ταύρος – Τι θα φέρει η νέα χρονιά – Ετήσιες προβλέψεις

Ωροσκόπιο: Ταύρος – Ετήσιες προβλέψεις

Δεν έχετε καταφέρει να αποσυμπιεστείτε από κάποιες καταστάσεις… Γιατί δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε!

Έχετε βιώσει πολλά μαθήματα από τον Ουρανό του χάους στο ζώδιό σας: Σε μικρότερη κλίμακα το 2018 και πλήρως όλο το 2019.

Ωστόσο, φέτος θα προσθέσει έναν αέρα διαμάχης σ’ αυτή την ενέργεια!

Ο Ουρανός δεν συμπαθεί τους περιορισμούς, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Και καθώς ο Κρόνος ανοίγει τη χρονιά από τον σταθερό Υδροχόο, θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές σταυροδρόμι. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι γενικότερα η ενέργειά σας κατά το 2021!

Θα αισθάνεστε σαν να προχωράτε και να γυρίζετε πάλι στη θέση σας, περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι αλλαγές. Μπορεί να κατανοήσετε τα πράγματα τόσο πολύ, που κατά καιρούς να εξοργίζεστε. Αυτή η χρονιά απαιτεί πολλή ωριμότητα και υπομονή από την πλευρά σας. Ναι, μπορεί να αισθανθείτε μεγάλες απώλειες… Κυρίως μέσω της συνεχούς σύγκρουσης Κρόνου – Ουρανού, σε Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα!

Οι σεληνιακοί κύκλοι της χρονιάς, ανοίγουν τα μάτια στις ζώνες σας της αυτοεκτίμησης και της πνευματικής ανάπτυξης. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου στον Τοξότη, ρίχνει φως στις πτυχές της ζωής σας που έχετε προσπαθήσει να κρύψετε κάτω από το χαλί. Κατανοήστε ότι οι εκλείψεις είναι ενέργειες καθαρτικές, που θέλουν να φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να επουλωθείτε από κάθε κατάσταση!

Η ετήσια Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, μπορεί να προσδώσει σαφήνεια στο οικονομικό σας πεπρωμένο. Το ίδιο αντανακλάται και με την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, στις 19 Νοεμβρίου. Ευτυχώς, στη συνέχεια θα νιώσετε σαν να φεύγει το βάρος από τους ώμους σας: Στις 4 Δεκεμβρίου, η Ηλιακή Έκλειψη θέλει να επανεξετάζετε γεγονότα και σενάρια γύρω από τις καρμικές σας σχέσεις… Αυτή τη φορά με μια ανανεωμένη αίσθηση του εαυτού σας!

Προβλέψεις Καριέρας

Από πολλές πλευρές, θα είστε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια φέτος… Ακόμα και με το ανταγωνιστικό τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, στον Υδροχόο και στα εδάφη σας αντίστοιχα. Το 2021 μπορεί να φέρει την αλλαγή που πραγματικά χρειάζεστε, για να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής!

Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε ένα σημείο άμεσης πρόσβασης μέσα από αλληλεπιδράσεις και συνδέσεις, ειδικά τον Φεβρουάριο, τον Μάιο και τον Δεκέμβριο. Αν παραμένετε σε δράσεις και ρόλους που σας έχουν κουράσει, αυτές είναι εξαιρετικές φάσεις για να ανοίξετε το μυαλό σε ό,τι νέο υπάρχει για εσάς!

Ίσως βρεθείτε σε μια εντελώς διαφορετική συγκυρία, που ποτέ να μην είχε περάσει από το μυαλό σας. Αυτό είναι το δώρο, του να έχετε τον Ουρανό στο ζώδιό σας! Σας προκαλεί αναστάτωση και αναταραχή – αλλά σε αυτή την περίπτωση, το θέμα θα αντικατοπτρίζει τελικά την ψυχή σας!

Αυτό μπορεί να σημαίνει επίσης, ότι έχετε ανάγκη να μεταβείτε στο άγνωστο, να πάρετε περισσότερα ρίσκα από όσα συνήθως. Τα οικονομικά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, απαιτούν προσοχή. Ίσως χρειαστεί να εστιάσετε στο πώς ξοδεύετε, ώστε να εφαρμόσετε ένα σταθερό σχέδιο με μακροπρόθεσμες αποταμιεύσεις!

Με την έντονη επιρροή του Ουρανού, οι παρορμητικές αγορές σας μπορεί να είναι αυξημένες – ειδικά μέσω διαδικτύου. Αν είναι μια κακή συνήθεια που θέλετε να σταματήσετε, τώρα μελετήστε τις καταναλωτικές συνήθειές σας. Μπορεί τα οικονομικά σας να είναι εξαιρετικά καλά τον ένα μήνα, και εξαιρετικά άσχημα τον επόμενο!

Γενικά, το 2021 θα κυλήσει με αυτό τον ρυθμό σχεδόν μέχρι τον Δεκέμβριο. Γιατί θα παράσχει μεγαλύτερη δυνατότητα, στην ικανότητά σας να αποταμιεύετε και να επενδύετε σωστά σε όλα τα επίπεδα!

Ερωτικό Ωροσκόπιο

Είστε ελεύθεροι;

Όσοι αναζητάτε την αγάπη, φέτος μπορεί να τη βρείτε στα πιο παράξενα μέρη!

Από την άλλη πλευρά, πολλές ερωτικές σχέσεις θα συμβούν ταυτόχρονα και από το πουθενά.

Έχετε πολλές πιθανότητες να διασκεδάσετε και να χαρείτε τώρα: Το 2021 ανοίγει με μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες εκπλήξεις!

Καθώς οι Δίας και Ουρανός προσθέτουν κάποια τριβή στο χάρτη σας τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ίσως γίνετε από τους πιο δημοφιλείς στο παιχνίδι των γνωριμιών. Το αν θα αποφασίσετε και ποια ρομαντική προοπτική να μπει στη ζωή σας, είναι άλλο κομμάτι του παζλ!

Ο μήνας των γενεθλίων σας, μπορεί να φέρει κοντά σας ένα άτομο για το οποίο θα νιώσετε τρελό έρωτα… Αλλά και μεγάλη σύγχυση κατά την περίοδο των εκλείψεων, από τα τέλη Μαΐου μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Μπορεί ένα μέρος του εαυτού σας να προτιμά να βρίσκεται σε μια ανάλαφρη κι ελεύθερη σχέση!

Η ανακάλυψη όσων αγαπάτε και η εστίαση στις φιλίες, μπορεί να ευχαριστεί περισσότερο την ψυχή σας. Ακόμα κι αν επιλέγετε έναν ερωτικό σύντροφο, μπορεί να είναι κάτι που θα προκύπτει πιο συχνά… Και μην ανησυχείτε, θα υπάρχει χώρος για να παίξουν πολλές ερωτικές ιστορίες και δράματα!

Η μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα ορισμένες καταστάσεις που έρχονται το 2022. Μπορεί να είναι ένα σημείο συνάντησης για πολλούς Ταύρους, μια κλήση αφύπνισης που πραγματικά χρειάζεται η καρδιά σας. Σε τελική ανάλυση, η επόμενη χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη ανάδρομη στον φιλικό σας Αιγόκερω… Και αυτή θα σας κάνει να επανεξετάσετε διάφορες καρμικές ερωτικές σχέσεις!

Σε σχέση

Υπάρχουν πολλά που έχετε να μάθετε για τη σχέση σας! Οι αλλαγές και οι προκλήσεις της ζωής κατά το 2020, σας δοκίμασαν σθεναρά και απέδειξαν τη δύναμη του δεσμού σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένες σχέσεις δεν αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, ενώ άλλες παραμένουν ισχυρότερες από ποτέ!

Κάθε Ταύρος πρόκειται να μετατοπίσει κάποιες δυναμικές του. Η γενική δοκιμή αφορά το κατά πόσο είναι «σωστές» οι ανάγκες του. Η χρονιά ανοίγει με ορισμένα τετράγωνα, ειδικά του Κρόνο στον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας… Αυτά υπονοούν ότι τα ζευγάρια πρέπει να αντιμετωπίσουν μια ευρύτερη πραγματικότητα, σχετικά με το εργασιακό τους χρονοδιάγραμμα και τον ερωτικό τους προγραμματισμό!

Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας, ειδικά κατά τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο. Τα ζευγάρια που δίνουν προτεραιότητα στην επαφή με το ταίρι τους, θα καταφέρουν οτιδήποτε. Επίσης, ίσως υπάρχουν εκπλήξεις στον οικογενειακό προγραμματισμό… Οπότε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην κρεβατοκάμαρα, σε περίπτωση που δεν θέλετε να διευρύνετε την οικογένειά σας!

Με την εκλεκτική ενέργεια του Ουρανού γύρω από το χάρτη σας όλη τη χρονιά, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ρομαντικές εξελίξεις: Γάμοι, οικονομικοί διακανονισμοί, ακόμη και μωρά. Αυτή η ενέργεια υποδεικνύει επίσης την παρουσία κάποιων εξαιρετικά διαφωτιστικών εκλείψεων!

Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα πρέπει να συμπαρασταθείτε στο άλλο σας μισό, εξαιτίας κάποιου απρογραμμάτιστου συμβάντος. Πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά – αλλά ταυτόχρονα να είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε και να βοηθήσετε το άτομο που αγαπάτε!