Ζώδια: Προβλέψεις για το δεύτερο 15μερο Οκτωβρίου

Δύσκολη Πανσέληνο έχουμε το δευτερο  δεκαπενθήμερο Οκτωβριου, πάνω στον άξονα Κριού – Ζυγού. Συναισθηματισμοί και εξελίξεις αναμένονται, από την ώρα που θα εισέλθει το ζώδιο του Σκορπιού.

Κριός: Είσαστε σε μια αρκετά καλή περίοδο, που και η ψυχολογία σας τείνει να πάει από το καλό στο καλύτερο. Ξεφύγατε από τις άσχημες καταστάσεις τις συναισθηματικές, και τώρα με τον σύντροφο σας κάνετε μια ακόμη καλύτερη αρχή. Μόνοι και απογοητευμένοι του πύρινου ζωδίου, μέσα στην εποχή του Σκορπιού θα υποδεχτούν νέους έρωτες.

Ερωτική εύνοια με Αιγόκερως και Ιχθείς

Ταύρος: Μια απρόσμενη είδηση θα πέσει επάνω σας και θα σας προκαλέσει ίσως και μια μικρή αναστάτωση. Κάποια παλιά σας ιστορία, που και εσείς έχετε πια προσπεράσει ή έστω έτσι δηλώνετε, θα κάνει την ξαφνική της εμφάνιση και θα ζητήσει κάτι που… ίσως και να σας ενδιαφέρει. Η θέση του κυβερνήτης σας μέσα στον Σκορπιό, και προσεχώς δίπλα στον Ήλιο, θα βοηθήσει και τους χωρισμένους συντρόφους.
Ερωτική εύνοια με Ταύρο και Ιχθείς

Δίδυμοι: Θα προσελκύσετε πολύ νέο κόσμο γύρω σας και αυτό ίσως και να ενοχλήσει κάποιους. Αν το ταίρι σας κάνει κάποια παράπονα, τότε να είστε προσεχτικοί, γιατί με τον Κρόνο απέναντι σας δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για λάθη. Από τις 28/11 και μέσα στον ερχόμενο μήνα, ίσως να βρεθείτε εσείς οι μόνοι μπροστά σε έναν νέο έρωτα που θα σημαδέψει την καρδιά σας.
Ερωτική εύνοια με Κριός και Αιγόκερως

Καρκίνος: Άγχη και ανασφάλειες πια έχουν απομακρυνθεί από την καθημερινότητα σας, και σίγουρα δεν θέλετε να γυρίσετε πίσω σε αυτές τις ημέρες. Όλος ο υπόλοιπος Οκτώβριος είναι αστρολογικά εξαιρετικός για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Ξαφνικό χρήμα θα σας δώσει την ευχέρεια να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διορθώνουν την διάθεση… και όχι μόνο την δική σας.
Ερωτική εύνοια με Αιγόκερως και Ιχθείς

Λέων: Στην επιφάνεια έχετε την ανάγκη να βγάλετε πολλές από τις επιθυμίες σας, που ίσως και μέσα στην ερχόμενη εποχή του δυναμικού Σκορπιού, να γίνουν από την πλευρά του συντρόφου σας πραγματικότητα. Ίσως και που να αφορούν κάποια τελικά ξεμπλέγματα από το παρελθόν. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, πιθανόν να έχουν απρόβλεπτες συναντήσεις.
Ερωτική εύνοια με Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος: Έχετε καταλήξει να είστε μόνοι σας. Τουλάχιστον αυτό γίνεται με την δική σας επιθυμία, και όχι επειδή έτσι κάποιος θέλει. Οι όψεις του κυβερνήτη σας είναι πολύ δυνατές, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με την ζωή σας και να ενθαρρυνθείτε μέσα από καλά οικονομικά που σας περιμένουν. Από την νέα σελήνη στις 30/10, παλιές υποθέσεις ερωτικής φύσεως θα έρθουν στον αφρό και θα σας ξαφνιάσουν.
Ερωτική εύνοια με Κριός και Καρκίνος

Ζυγός: Μετρήστε ακόμη μερικές ημέρες. Όλα είναι υπέρ σας, άρα με αυτή την απόλυτη δυναμική μπορείτε να διορθώσετε τα πάντα. Τσακωμένα ζευγάρια και σύντροφοι, μπορούν να μιλήσουν και να βρουν και πάλι την κοινή τους πορεία. Αδιαφορήστε για την άποψη των όποιων τρίτων. Νέοι έρωτες θα φουντώσουν στο πολλαπλάσιο μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού.
Ερωτική εύνοια με Ταύρος και Λέων

Σκορπιός: Βγείτε έξω με τους φίλους σας και απολαύστε αυτές τις όμορφες ημέρες. Προσεχώς θα γίνετε και το απόλυτο επίκεντρο του σύμπαντος και οι προτάσεις, ακόμη και από το παρελθόν, θα πέσουν βροχή. Όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και οι πιο δύσκολες και αδιανόητες επανασυνδέσεις. Μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο, όλα θα τα φροντίσει η Αφροδίτη και ο Ήλιος μέσα στον οίκο σας.
Ερωτική εύνοια με Καρκίνος και Ζυγός

Τοξότης: Δεν λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι. Είσαστε διαφορετικοί, και με τον Κρόνο επάνω σας έχετε πάρει όλα τα μαθήματα αισθηματικής ωριμότητας. Οι σκέψεις κάποιων που θα γίνουν προσεχώς δράσεις προς εσάς, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Μην κάνετε κάποια παραπάνω κίνηση, δεν χρειάζεται. Μια περίοδος που θα δικαιωθείτε περίτρανα και για όλα αυτά που χάσατε.
Ερωτική εύνοια με Σκορπιός και Τοξότης

Αιγόκερως: Πολλά τα νέα και τα κουτσομπολιά που θα πέσουν επάνω σας από κάτι παλιό. Άθελα σας θα μάθετε ότι κάποιος σας ψάχνει. Πολλές και οι φιλίες ή συνεργασίες που θα εξελιχθούν σε παθιασμένους έρωτες μέσα στην εποχή του Σκορπιού. Επίσης, ετοιμαστείτε για προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης, ειδήσεις για εγκυμοσύνη και πολλά άλλα ωραία… μέσα στην αισθηματική σας σχέση.
Ερωτική εύνοια με Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Συχνά σας κατακρίνουν για τον ακατανόητο χαρακτήρα σας. Δεν πειράζει, αυτοί είστε και σε όποιους αρέσετε… για τους άλλους δεν θα μπορέσετε. Αυτό είναι κάτι που σε μορφή παραπόνων θα το ακούσετε και από τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να τον έχετε αφήσει λίγο στο περιθώριο. Οι εργένηδες θα επανενωθούν με περίεργο αλλά εύκολο τρόπο, με μια παλιά τους γνωριμία – ερωτοφιλία.
Ερωτική εύνοια με Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Είναι άκρως σημαντικές οι αποφάσεις που θα πάρετε με τον άνθρωπο σας. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων εβδομάδων που σας έχουν φέρει σε σοβαρές ρήξεις – διαφωνίες, που έχουν συμπεριλάβει με λάθος τρόπο και άλλους. Η εποχή του Σκορπιού σίγουρα δεν θα βοηθήσει μέσα από επικοινωνιακές κόντρες να λυθούν τα προβλήματα. Δώστε χρόνο και μην πιέζετε κανέναν… και πιο πολύ τον εαυτό σας.
Ερωτική εύνοια με Κριός και Καρκίνος