Ζώδια: Αυτά τα αστρολογικά ζευγάρια που θα έχουν μια δύσκολη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ζώδια: Αυτά τα αστρολογικά ζευγάρια που θα έχουν μια δύσκολη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου φτάνει και ενώ είναι γνωστή ως η πιο ρομαντική ημέρα του έτους, αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει λιγότερο για μερικούς.

Συγκεκριμένα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι η χειρότερη γι’ αυτά τα αστρολογικά ζευγάρια: Κριούς – Τοξότες και Σκορπιούς – Υδροχόους.

Φυσικά, αυτό οφείλεται στις αστρολογικές διελεύσεις που συμβαίνουν εκείνη την ημέρα. Εάν έχετε πλανήτες (τον Ήλιο, τη Σελήνη ή ωροσκόπο) σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να βιώσετε ενόχληση μέσα στην ημέρα, ειδικά με τους συντρόφους σας.

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα περνά από τον Υδροχόο, ενώ η Σελήνη από τα βάθη του Σκορπιού. Αυτές οι ενέργειες είναι σε αντίθεση μεταξύ τους, γιατί είναι και οι δύο σε σταθερά ζώδια. Μοιάζει με μια μάχη θελήσεων.

Ο Σκορπιός προτιμά τα ήρεμα πράγματα, καθώς είναι απασχολημένος στη σκέψη της ένωσης μυαλού, σώματος και ψυχής. Ο Υδροχόος, απ’ την άλλη, ευδοκιμεί σε ψυχικά διεγερτικές αλληλεπιδράσεις με άτομο που σκέφτονται σαν αυτόν, αλλά το κυριότερο είναι ότι λαχταρά ελευθερία. Ο Σκορπιός είναι προσκολλημένος στα συναισθήματα. Ο Υδροχόος επικεντρώνεται στο μέλλον.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων και της ευχαρίστησης, θα είναι στον πολεμιστή Κριό, γεγονός που θα τροφοδοτήσεις την επιθυμία για πάθος και προσωπική ανεξαρτησία. Απ’ την σκοτεινή πλευρά, αυτή η διέλευση της Αφροδίτης θα προκαλείται από τους δεσμούς της Σελήνης, τον Βόρειο και Νότιο Δεσμό.

Αυτό πιθανώς θα μας φέρει σε ένα σταυροδρόμι είτε ερωτικού είτε προσωπικού περιεχομένου. Απ’ τη φωτεινή πλευρά, ο Ήλιος και ο Άρης θα έχουν αρμονική ροή ενέργειας που θα βοηθήσει τα επίπεδα θάρρους και αυτοπεποίθησής σας.

Στο μεταξύ, διαβάστε για τα ζευγάρια που θα περάσουν χειρότερα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Κριοί και Τοξότες:
Η θερμοκρασία θα ανέβει και όχι για καλό

Είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι αυτή την ημέρα γιατί όποτε η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν επαφή στον ουρανό, πάντα υπάρχουν σπίθες. Η Αφροδίτη είναι στις αρχικές μοίρες του Κριού για να έρθει σε επαφή με τον Άρη στο Τοξότη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν θα νιώσει τις επιδράσεις. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ακαταμάχητη Αφροδίτη θα δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση στον Κριό, όπως και αυθάδεια, που είναι ήδη μέρος της γοητείας του.

Στο μεταξύ, ο επιθετικός Άρης που είναι επίσης ο κυβερνήτης του Κριού, είναι στον Τοξότη. Αυτό μπορεί να φέρει μια έντονη αίσθηση ανησυχίας και επιθυμίας για περιπλάνηση σε άγνωστα εδάφη.

Στο τέλος, αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς έχουν έμπνευση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι διατεθειμένα να συμβιβαστούν. Το αντίθετο, μπορεί εύκολα να γίνει ανταγωνισμός ή συνάντηση περηφάνιας.

Σκορπιοί και Υδροχόοι:

Δημιουργούν μια καυτή διάθεση ιδιοτροπίας

Οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι συνήθως έλκονται παρά τις αντίθετες αστρολογικές δυνάμεις τους. Ωστόσο, σε μια μέρα όπως του Αγίου Βαλεντίνου, όταν ο Ήλιος τροφοδοτεί την προσωπικότητα του Υδροχόου και τα μακροπρόθεσμα οράματά του. Η ιδέα των ακραίων συναισθημάτων και της έντασης του Σκορπιού θα είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του Υδροχόου.

Η Σελήνη θα είναι επίσης στον Σκορπιό, γεγονός που θα τονίσει τη σκιώδη πλευρά του ζωδίου, ενώ θα ρίξει φως σε οτιδήποτε κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

Αυτό το αστρολογικό ζεύγος μπορεί να βιώσει μαγνητική έλξη, αλλά θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι είναι υπερβολικά διαφορετικοί. Ο Σκορπιός πιθανώς θα εκνευριστεί με την απόσταση του Υδροχόου και ο Υδροχόος απολαμβάνει να εκνευρίζει τον Σκορπιό. Είναι ένα σκοτεινό ζευγάρι.