Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Τα άστρα του Σαββάτου σας υπενθυμίζουν ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα. Ακόμα και τα Κριάρια με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα έχουν στιγμές αμφιβολίας και ανασφάλειας. Όχι μόνο δεν πειράζει, Κριοί, αλλά σας κρατά ταπεινούς και σας κάνει πιο προσιτούς. Ένα έντονο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και στον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας, σας ωθεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Ευτυχώς που αγαπάτε τις προκλήσεις.

Ο ιδεαλισμός είναι μέρος της γοητείας σας… Αλλά κάτω από τα αστέρια της Κυριακής, θα πρέπει να περιορίσετε την αχαλίνωτη αισιοδοξία σας με μια δόση πραγματικότητας. Ενώ η υπεροψία κάνει θαύματα στον ανταγωνισμό, αν παρασυρθείτε μπορεί να χάσετε τον στόχο σας κατά πολύ. Κοιτάξτε πέρα από τα εμπόδια για να υλοποιήσετε τους μεγάλους στόχους σας, αλλά οι ευσεβείς πόθοι δεν θα σας φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού. Καθώς ο Ήλιος συγκρούεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα σήμερα, πιέστε τον εαυτό σας να κοιτάξει τους αριθμούς και να μαζέψει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το σχέδιό σας.

 Ταύρος

Μπορεί να ψάχνετε απελπισμένα καταφύγιο ή οποιαδήποτε οδό διαφυγής. Αυτό ορίζει το δυσχερές τετράγωνο του Σαββάτου, ανάμεσα στον Πλούτωνα και την αντιδραστική Σελήνη στον δωδέκατο Οίκο σας της φαντασίωσης και του υποσυνείδητου. Κάτι έρχεται, που θα είναι επώδυνο να το αντιμετωπίσετε. Ώρα για πραγματικότητα! Όσο πιο πολύ αντιστέκεστε, τόσο πιο πολύ επιμένει αυτό. Μαζέψτε, λοιπόν, το θάρρος σας και κοιτάξτε το φάντασμα κατάματα. Μπορείτε να το εξορκίσετε μια για πάντα!

Μην κάνετε υποθέσεις όσον αφορά τη δυναμική μιας ομάδας την Κυριακή. Οι φιλικές κουβέντες μπορεί να παραποιούν τα κίνητρα κάποιου, γι’ αυτό προσέχετε. Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον πονηρό Ποσειδώνα: Μπορεί να αποκαλυφθεί η κρυφή ατζέντα κάποιου ή οι προσπάθειές του να σας κακολογήσει πίσω από την πλάτη σας. Κάντε λίγη έρευνα και μην αποφεύγετε τις δύσκολες ερωτήσεις. Και μια συμβουλή: Φροντίστε να παίζετε κι εσείς δίκαια.

Δίδυμοι

Δώστε προσοχή στα σημάδια κινδύνου το Σάββατο και μην αφήσετε τις παράξενες συμπεριφορές να σας ξεφύγουν. Σχηματίζεται μια αποκαλυπτική γωνία, ανάμεσα στη διαισθητική (και ευθεία) Σελήνη στον Κριό στη ζώνη της συνεργασίας σας και στον χειριστικό Πλούτωνα στην «Κάμαρα με τα Μυστικά». Σας βοηθά να συντρίψετε κάτι υποχθόνιο, που θα παρασύρει την προσπάθεια της ομάδας πριν καν γεννηθεί. Αν είχατε μια παράξενη αίσθηση για ένα άτομο που μοιάζει πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό, ψάξτε λίγο βαθύτερα. Μπορεί να ανακαλύψετε έναν λύκο σε στολή προβάτου.

Δύο μυαλά θα είναι πολύ καλύτερα από ένα την Κυριακή, Δίδυμοι. Αντί να προσπαθείτε κάτι μόνοι, στραφείτε σε κάποιον πιο έμπειρο από σας. Ο Ήλιος στη ζώνη συνεργασίας σας συνδέεται με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στη γωνία της σταδιοδρομίας σας. Η μικρότερη απόσταση ανάμεσα σε δύο σημεία, ίσως είναι ο κύκλος και όχι η ίσια γραμμή. Βρείτε μια δημιουργική προσέγγιση για την κατάσταση που σας αποθαρρύνει. Αν είστε έτοιμοι να υπογράψετε μια προσφορά, διαβάστε τα ψιλά γράμματα και ζητήστε από έναν καλό δικηγόρο να κάνει τα βασικά!

Καρκίνος

Το άστρο σας ανατέλλει το Σάββατο: Η ευαίσθητη αλλά αποφασιστική Σελήνη που σας κυβερνά, περνά από τον Κριό και τη ζώνη της επιτυχίας σας. Αυτό το σαββατοκύριακο όμως, βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον χειριστικό και παραπλανητικό Πλούτωνα στη σφαίρα των σχέσεών σας. Κάποιος που νομίζατε ότι φυλάει τα νώτα σας, μπορεί στην πραγματικότητα να τα έχει ως στόχο! Κανείς δεν θέλει να ξαναζήσει την περίοδο του λυκείου… Αλλά μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αυτά τα κακά άτομα, να τους δείξετε ότι μπορούν είτε να φτάσουν στην κορυφή μαζί σας ή να σας κοιτάνε από απόσταση.

Όχι παρακάμψεις την Κυριακή! Μια σύνδεση κρύβει παγίδες, ανάμεσα στον Ήλιο στον συστηματικό έκτο οίκο σας και τον δημιουργικό Ποσειδώνα. Ρίχνει προειδοποιητικά φώτα στην τροχιά σας: Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να παρακάμψετε ένα δυο βήματα, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταλήξετε με περισσότερη δουλειά. Είναι η μέρα για να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο και να είστε εξαιρετικά επιμελείς. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η μεθοδικότητα θα είναι αυτό ακριβώς που σας κάνει τόσο ανταγωνιστικούς.

Λέων

Τι να μην κάνετε το Σάββατο; Να ακολουθήσετε μόνο για να ευχαριστήσετε. Είτε είστε η βασίλισσα μέλισσα είτε όχι, ξέρετε ότι έχετε ιδέες και απόψεις που είναι εξαιρετικές. Μια προκλητική γωνία ανάμεσα στη Σελήνη στον Κριό και τον ένατο οίκο σας, με τον Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας: Δεν θα βοηθήσει κανέναν να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Πάρτε ένα υπολογισμένο ρίσκο και παρουσιάστε τις στο κατάλληλο κοινό. Απλώς φροντίστε να τις προστατέψετε κιόλας!

Η κολακεία μπορεί να σας ανοίξει όλες τις πόρτες την Κυριακή. Αλλά πόσο επιρρεπείς είστε εσείς, όταν την στοχεύουν σε σας; Κάποιος πολύ δελεαστικός σας γοητεύει διακριτικά! Σαφώς αυτό είναι καταπληκτικό για την αυτοπεποίθηση σας, αλλά μην πέσετε στα δίχτυα του! Σας ενδιαφέρει μόνο το αυθεντικό – και οποιοσδήποτε που δεν έχει τίμιες προθέσεις, είναι απλώς άχρηστες θερμίδες. Κάτω από την ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα που προκαλεί σύγχυση, μάθετε περισσότερα γι’ αυτό τον θαυμαστή σας. Αν πέσετε εύκολα, θα πληγωθείτε και εύκολα – ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλετε!

Παρθένος

Το ρεαλιστικό ζώδιό σας συνήθως διαχωρίζει τους περισπασμούς. Αλλά αυτό που έρχεται το Σάββατο, μπορεί να είναι πολύ έντονο για να το αγνοήσετε. Μια σεισμική ευθυγράμμιση της Σελήνης στον Κριό και του εκρηκτικού Πλούτωνα στη ζώνη του πάθους σας, ταρακουνά το νευρικό σας σύστημα σε σημείο που νιώθετε ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Μιλήστε με έναν φίλο πριν κάνετε κάποια βιαστική κίνηση. Θα περάσει – και δεν θέλετε να περάσετε όλη την υπόλοιπη εβδομάδα τακτοποιώντας το χάος.

Την Κυριακή μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη προσοχή και στοργή απ’ όση παίρνετε, Παρθένοι. Αλλά ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί τη ζητάτε από τους λάθος ανθρώπους. Κάτω από το τετράγωνο του Ήλιου και του Ποσειδώνα, οι άλλοι μπορεί να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Είναι επίσης πιθανό οι επιθυμίες σας να σας κάνουν να παρεξηγείτε τις προθέσεις κάποιου. Είστε εξαιρετικά ικανοί να φροντίζετε τον εαυτό σας, όταν αυτό το άτομο δεν είναι δίπλα σας. Μετατρέψτε αυτό σε ευκαιρία να επεκτείνετε τους κοινωνικούς ορίζοντές σας. Με ανοιχτό μυαλό, μπορείτε να ελκύσετε ένα σωρό συναρπαστικούς νέους φίλους (ή κάτι περισσότερο).

Ζυγός

Μπορεί να τους αγαπάτε, αλλά ο κύκλος σας δεν είναι πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με σας ούτε παίζει δίκαια! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε να τους κάνετε παρέα ή δεν θα τους σηκώνετε το τηλέφωνο. Το Σάββατο η Σελήνη στον Κριό συγκρούεται με τον Πλούτωνα στη ζώνη των σχέσεων σας. Μπορεί να συγκρουστείτε με τις επίμονες απόψεις κάποιου. Αλλά δεν είναι κάτι επιφανειακό που θα λυθεί εύκολα. Μπορείτε να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε στο θέμα, ίσως για πάντα! Μήπως μια συγκεκριμένη σχέση ή ομαδική δυναμική έχει βγει εκτός πορείας, Ζυγοί; Ως το ζώδιο της ισορροπίας, είστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτού του είδους τις ανισότητες. Και η αλήθεια να λέγεται, σας βγάζουν αμέσως εκτός συναγωνισμού.

Την Κυριακή ο Ήλιος συγκρούεται με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, γι’ αυτό κάντε κάτι να αντισταθμίσετε τους ζυγούς. Μπορεί να πρέπει να αγγίξετε ένα δύσκολο θέμα, αλλά θα αξίζει στο όνομα της δικαιοσύνης. Όταν πρόκειται για προβλήματα άλλων, αντισταθείτε στον πειρασμό να τους προσφέρετε αμέσως βοήθεια. Στο τέλος, ο καλύτερος τρόπος για να τους βοηθήσετε είναι να τους αφήσετε να λύσουν μόνοι τους τα θέματά τους.

 Σκορπιός

Κάποια στιγμή το Σάββατο, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να κάνετε. Αλλά πριν τα επίπεδα άγχους σας φτάσουν στα ουράνια, κάντε μια παρέμβαση στον εαυτό σας. Πατήστε το κουμπί ανανέωσης στη συναισθηματική σας ένταση και μπείτε σε λειτουργία ρεαλισμού. Τι μπορείτε να ακυρώσετε με χάρη και σε τι μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια; Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείτε ότι την χρειάζεστε. Ένας έξυπνος μάνατζερ ξέρει πότε να αναθέσει σε τρίτους τη δουλειά του!

Υπό το δύσκολο τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Ήλιο στον τομέα των χρημάτων σας, πρέπει να ξεκαθαρίσετε το εισόδημα και τα έξοδά σας. Όχι, Σκορπιοί, δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αλλά μπορεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα και την πολυτέλεια. Φυσικά και μπαίνετε σε πειρασμό με όλα τα υπέροχα πράγματα. Αλλά το ζώδιό σας, που είναι ή όλα ή τίποτα, μπορεί να φτάσει εύκολα στην υπερβολή. Και με τον Ποσειδώνα στη γωνιά του έρωτα, δεν θα ήταν κακό να εφαρμόσετε την ίδια έντονη συγκέντρωση και στην ερωτική ζωή σας.

Τοξότης

Τοξότες, είστε γενναιόδωροι με όλους εκτός από τον εαυτό σας; Αναμένεται μια δυσχερής γωνία το Σάββατο, ανάμεσα στη Σελήνη στον Κριό και τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον τομέα των χρημάτων, της δουλειάς και των αξιών σας. Και σας παρακινεί να κάνετε κάτι για να εξισορροπήσετε τη ζυγαριά. Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε μεγαλόκαρδοι ή ευγενείς, αλλά στην ενεργειακή φυσική στερείστε. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε σκληρά σε έναν φίλο ή συνεργάτη, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι πραγματικά δίκαιο και πώς μπορείτε να προαχθείτε.

Κάτω από το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα της Κυριακής, θα είστε σε εγρήγορση. Όταν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε πιθανώς δεν είναι. Αλλά προσέξτε τις κούφιες υποσχέσεις από ψεύτικους φίλους. Όποιος μιλάει άσχημα για κοινούς φίλους μπροστά σας, πιθανώς κάνει το ίδιο και για σας σε εκείνους. Ο κανόνες λέει, Τοξότες: Όταν οι άλλοι πέφτουν χαμηλά, εσείς κάνετε ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε ψηλά την ενέργειά σας!

Αιγόκερως

Δεν μπορούν όλοι να ξεπεράσουν εύκολα τους καβγάδες και να αφήσουν τα σχόλια να περάσουν για να διατηρήσουνε την ηρεμία όπως εσείς, Αιγόκεροι. Το Σάββατο η παρορμητική Σελήνη συγκρούεται με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας: Μπορεί να σας πετύχουν μερικές αδέσποτες σφαίρες, από τα οργισμένα λόγια κάποιου. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι, βασικά, τίποτα. Με το να μην εμπλακείτε, δείχνετε ξεκάθαρα ότι δεν θα πέσετε σε παιδικό επίπεδο. Συνεχίστε!

Την Κυριακή θα είναι καλύτερο να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, παρά τα «γεγονότα» που προκαλούν σύγχυση. Μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ήλιο στη ζώνη της διαίσθησής σας και του Ποσειδώνα στη γωνιά σας της επικοινωνίας, σας δίνει το πλεονέκτημα μπροστά στον ανταγωνισμό. Πρέπει να ακούσετε τη σοφή φωνή μέσα σας και να μην αφήσετε τις ανοησίες κανενός να σας παρασύρουν. Μπορεί να μην καταφέρετε να φτάσετε τώρα στην αλήθεια, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσετε να αποφύγετε τα λάθος δεδομένα.

Υδροχόος

Προειδοποίηση αποκαλύψεων! Την ηχεί η σύγκρουση του Σαββάτου, ανάμεσα στη Σελήνη στον Κριό και τη ζώνη της επικοινωνίας σας με τον Πλούτωνα στον δωδέκατο Οίκο σας του υποσυνείδητου. Μπορεί να σας κάνει να πείτε κατά λάθος (ή όχι;) κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να βγει από το στόμα σας! Καθώς θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε – με τον Πλούτωνα να σας ξεσηκώνει – προσέχετε τις σκέψεις σας: Βάλτε ως σκοπό να μην αντιδράτε, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Όσα λιγότερα λέτε, τόσο πιο μυστηριώδεις θα φαίνεστε.

Τα θέματα με τα χρήματα γίνονται παράξενα την Κυριακή. Ο Ποσειδώνας στον οικονομικό τομέα σας, αντιμετωπίζει τον Ήλιο στη ζώνη των φίλων σας. Σας αρέσει να μοιράζεστε με τους φίλους σας, όταν βγαίνετε. Αλλά μπορεί να σας ενοχλήσει το ότι κάποιοι δεν έχουν ποτέ μετρητά πάνω τους όταν είναι η ώρα να πληρώσετε, είτε ξεχνάνε συνέχεια να δώσουν αυτά που σας χρωστάνε. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Μπορεί να είναι αμήχανο για λίγο, αλλά η εναλλακτική είναι να αφήσετε το χρέος τους να συνεχίσει να αυξάνεται.

Ιχθύες

Το να προσπαθείτε να βάλετε τους πάντες στο ίδιο μήκος κύματος το Σάββατο, μπορεί να είναι αδύνατον. Μια έντονα ανεξάρτητη Σελήνη στον Κριό και στη ζώνη ασφάλειάς σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον χειριστικό Πλούτωνα στη γωνιά της ομαδικής δουλειάς: Θα προκύψουν τσακωμοί με συνεργάτες ή φίλους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε στη λογική τους και την αίσθηση της δικαιοσύνης. Αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορεί να πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις συνέπειες της συνεχούς δυσαρμονίας που προκαλούν.

Μην παρασυρθείτε από τη διαφήμιση την Κυριακή, Ιχθύες! Βλέπετε τις τρύπες στις υποσχέσεις και τις προβλέψεις των άλλων; Η δική σας ερμηνεία της επιτυχίας ήταν πάντα διαφορετική από της μάζας. Και καθώς ο κυβερνήτης σας συγκρούεται με τον Ήλιο, σήμερα μπορεί να τυφλωθείτε από την παγίδα της «ευημερίας». Δεν είναι κακό το να θέλετε να βγάλετε λεφτά, Ιχθύες. Απλώς προσέξτε να μην παρασυρθείτε από απάτες ή γοητευτείτε από εύγλωττους πωλητές.