Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο ηθοποιός Κεν Χάουαρντ

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Κεν Χάουαρντ, ο οποίος πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του ‘70 στην πολύ γνωστή για την εποχή της τηλεοπτική σειρά «Η Λευκή Σκιά». Αυτή την περίοδο ήταν πρόεδρος της Ένωσης Αμερικανών Ηθοποιών. Η Ένωση ανακοίνωσε τον θάνατο του, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί η αιτία θανάτου.

Η σταδιοδρομία του Howard κράτησε τέσσερις δεκαετίες στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Στην φημισμένη σειρά CBS «Η Λευκή Σκιά», η οποία προβλήθηκε από το 1978 έως το 1981, υποδυόταν τον λευκό προπονητή σε ομάδα μπάσκετ γυμνασίου και ο ρόλος αυτός δεν απείχε πολύ από την προσωπική του ζωή καθώς ο πανύψηλος ηθοποιός ήταν και ο ίδιος παίκτης μπάσκετ σε ομάδα στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης και στο Amherst College.

Ο τίτλος της σειράς μάλιστα προήλθε από τον ίδιο τον Howard και το παρατσούκλι του ως ο μόνος λευκός στην ομάδα του Manhasset.

Επίσης πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές του ABC,του NBC και του CBS.

Μέσα στις τηλεοπτικές του επιτυχίες ήταν οι σειρές: «The West Wing», «NYPD Blue», «The Practice», «Boston Legal», «Law & Order: SVU». «Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας» και «The Office».