Ευχαριστίες του νέου Αρχηγού και μήνυμα στους συναδέλφους του

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και ταυτόχρονα στέλνει σαφές μήνυμα προς όλους τους συναδέλφους του.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέλαβε την ηγεσία της Αστυνομικής δύναμης μετά τη παύση του τέως αρχηγού Ζαχαρία Χρυσοστόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε μία ομολογουμένως κρίσιμη στιγμή και τους πολίτες να έχουν ήδη χάσει την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία.

Αυτούσια η ανάρτηση του νέου Αρχηγού:

«Αγαπητοί φίλες, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και άγνωστοι συμπολίτες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τις θερμές σας ευχές με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Αρχηγός Αστυνομίας.

Λυπάμαι που μου είναι αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά και ζητώ την κατανόησή σας.

Εκείνο που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η αγάπη και η εκτίμησή σας, αυξάνει το βάρος της ευθύνης και την υποχρέωσή μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Γι αυτό υπόσχομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας και ισονομίας, αμεροληψίας και δικαιοσύνης στον καθένα, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας και καταγωγής.

Στους συναδέλφους μου δε και συνεργάτες θέλω να στείλω το μήνυμα ότι όλοι μαζί έχομε υποχρέωση και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το χαμένο κύρος και την εμπιστοσύνη του Πολίτη που δικαιολογημένα ανησυχεί…»