Έτσι σκότωσε,την 30χρονη Asmita, ο 35χρονος serial killer

«Σκότωσε στο ξύλο» την άτυχη 30χρονη από το Νεπάλ, ο 35χρονος serial killer.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο 35χρονος  στρατιωτικός, κατά συρροή δολοφόνος, φαίνεται ότι σκότωσε με κτύπημα στο κεφάλι  την Asmita Khadka Bista 30 ετών από το Νεπάλ .

Αυτό φαίνεται ότι έδειξε εκ πρώτης όψεως η νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της με τη συνδρομή ανθρωπολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας που συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα, έδειξε ότι ο Νίκος Μεταξάς άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκότωνε τα θύματά του.

Ενώ κάποιες γυναίκες τις σκότωσε διά στραγγαλισμού ή διά στραγγαλισμού με κεφαλοκλείδωμα, στην περίπτωση της Ασμίτα την σκότωσε με κτύπημα στο κεφάλι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δολοφονία της συνέβη πέρσι το καλοκαίρι και όπως ανέφερε ο ίδιος, την σκότωσε μέσα στο αυτοκίνητο του, όταν βρίσκονταν στην περιοχή που ανεγειρόταν το νέο mall στη Λευκωσία.

Τώρα οι ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους και θα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα ώστε τελεσίδικα να δώσουν την έκθεσή τους στην Αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής Ορούντας.

Πηγή: Philenews.com