Ευχαριστίες ΔΣ ΑΕΛ για τον τελικό Κυπέλλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ εκφράζει, σε ανακοίνωσή του, «με τον πιο θερμό τρόπο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στο μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ και τον κάθε αγνό ΑΕΛΙΣΤΑ για την εντυπωσιακή παρουσία του στο τελικό του Κυπέλλου και τη στήριξη του προς την ομάδα μας».

«Ευχαριστούμε, όλους όσοι βρέθηκαν στο Τσίρειο στάδιο αλλά και όσοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο και με την θερμή παρουσία τους, τον παλμό τους, την ζωντάνια τους, στήριξαν τους ποδοσφαιριστές μας και την ομάδα μας στη προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΛ, που ήταν πρωτοστάτης για την εντυπωσιακή κερκίδα μας στο μεγάλο τελικό και τη βοήθεια του προς τη Διοίκηση καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασία για τον τελικό αλλά και τη διαχρονική στήριξη του και συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο», προσθέτει.

Το ΔΣ της ΑΕΛ ευχαριστεί επίσης, τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, την προπονητική ομάδα και όλο το ποδοσφαιρικό της τμήμα.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου και αυτό μας στεναχωρεί πάρα πολύ όπως και όλους σας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν νιώθουμε απογοητευμένοι. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και τα επιτεύγματα της την τελευταία διετία, την οποία θεωρούμε από τις ενδοξότερες της ιστορίας μας. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, η παρουσία σε δύο συνεχόμενους τελικούς και η σπουδαία πορεία στην Ευρώπη, μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε τη προσπάθεια, να διατηρήσουμε την Αθλητική Ένωση Λεμεσού στα ψηλά σκαλοπάτια του Κυπριακού ποδοσφαίρου», συμπληρώνει.

Το ΔΣ της ΑΕΛ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τη σκληρή και μεθοδική δουλειά για να διατηρηθεί η ΑΕΛ εκεί που της αξίζει, με σωστή οικονομική πολιτική έτσι όπως αρμόζουν οι καιροί.

«Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ, τον κάθε αγνό ΑΕΛΙΣΤΑ, να σταθεί περήφανα δίπλα μας έτσι όπως ξέρει να κάνει από τη πρώτη μέρα ίδρυσης του σωματείου μας και όλοι μας να σηκώσουμε τα μανίκια ψηλά για να φτιάξουμε ακόμη πιο ισχυρή ομάδα για τη νέα περίοδο, η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει τίτλους. Από σήμερα κιόλας, αρχίζουμε τη προετοιμασία μας και το προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να επαναφέρουμε την ΑΕΛ στη θέση που της επιβάλλει η Ιστορία μας. Ενωμένοι και συσπειρωμένοι βάζουμε πλώρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο», προσθέτει.

Το ΔΣ της ΑΕΛ συγχαίρει τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και του εύχεται καλή πορεία στην Ευρώπη και να εκπροσωπήσει επάξια τη Λεμεσό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Συγχαίρουμε όλους τους Λεμεσιανούς φίλαθλους για την ώριμη στάση που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα αλλά και την ημέρα του τελικού», καταλήγει.