Ευχές και λαμπάδες από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο προσωπικό του Προεδρικού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε σήμερα το προσωπικό του Προεδρικού στον προθάλαμο του γραφείου του και ευχήθηκε σε όλους χωριστά καλή Ανάσταση, δίνοντας τη λαμπάδα για την αναστάσιμη λειτουργία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταυτόχρονα ζήτησε από το προσωπικό του Προεδρικού καλή οργάνωση και σκληρή δουλειά πέρα από σκοπιμότητες.

«Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου Καλή Ανάσταση, κάθε υγεία και ευτυχία», είπε ζητώντας ιδιαίτερα από όσους «θα συναποτελούμε την ομάδα του Προεδρικού να είμαστε πάντοτε καλά οργανωμένοι, μακριά από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες και να εργαστούμε σκληρά για να υπηρετήσουμε αυτό που ο λαός μας έταξε».

«Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας», συνέχισε και αναφέροντας ότι αναγνωρίζει στα στελέχη του Προεδρικού το δικαίωμα να ανήκουν στο χώρο που επέλεξαν και ότι δεν διακρίνει στελέχη σε αυτή τη βάση, σημείωσε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι να εργαστούμε μαζί για να πετύχουμε αυτό που ο κόσμος αναμένει από εμάς: Την Ανάσταση και της Κύπρου μας».

Ο κ. Αναστασιάδης παρατήρησε ότι «το τελευταίο δίμηνο, δυστυχώς, τα προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα και οι ώρες εργασίας ήταν για όσους αποτελούν το κλειστό περιβάλλον και εργάζονταν μαζί μας, ξεπερνούσαν τα μεσάνυκτα».

Αναφέροντας ότι όσοι εργάστηκαν υπό αυτές τις συνθήκες δεν ζήτησαν υπερωρίες, υποσχέθηκε ότι μετά το Πάσχα θα δει το κάθε μέλος του προσωπικού χωριστά.