Ευσταθίου: Κακίζω την αμετροεπή και ανοίκεια επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πάφου

Κακίζω την αμετροεπή και ανοίκεια επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, τόσο από την Αστυνομία όσο και από τους «Συνδέσμους» αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΕΔΕΚ, Κωστής Ευσταθίου:

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα όσα έχουν αποκαλυφθεί αναφορικά με το ζήτημα της ασφάλειας του πολίτη ,με αφορμή τις πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες, καταδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι στην Κύπρο δεν έχουμε μάθει να συζητούμε και ότι ο διάλογος τείνει να μετατραπεί σε μονολόγους κωφών με εκατέρωθεν αφορισμούς .

Θα πρέπει να κυριαρχήσει το μέτρο στις δηλώσεις και ενέργειες πρώτιστα των προσώπων και των θεσμών που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία του πολίτη και της δημόσιας τάξης και τήρηση του νόμου . Χρειάζονται λιγότερο θορυβώδεις και καλύτερα προετοιμασμένες ενέργειες, ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη και εμπιστοσύνης στην Αστυνομία.

Ιδιαίτερα κακίζω την αμετροεπή και ανοίκεια επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πάφου τόσο από την Αστυνομία όσο και από τους «Συνδέσμους».

Όσα κατήγγειλε ο Δήμαρχος Πάφου είναι σοβαρά και πάρα τις πιθανές διαφορές που μπορεί υπάρχουν ως προς τον τρόπο των δηλώσεων ή των ενεργειών του, ο ίδιος θα πρέπει να τυγχάνει σεβασμού και ως θεσμός και ως πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος έχει δικαίωμα στο λόγο για τα τεκταινόμενα στην κοινωνία.”