Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προκαλέσετε καταστάσεις; Με τη Σελήνη στη ζώνη σας των σχέσεων και την Αφροδίτη στον Καρκίνο, τα συναισθήματά σας είναι εντελώς επιφανειακά… Αρκεί ένα σχόλιο, για να θεωρήσετε ότι δέχεστε πρόκληση. Μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, αν δεν θέλετε να περάσετε όλη τη μέρα εν μέσω καβγάδων με το ταίρι σας ή τους καλύτερους φίλους σας.

 Ταύρος

Μπορείτε να τηρήσετε τις υποσχέσεις που δίνετε; Πριν προσφερθείτε να βοηθήσετε εθελοντικό για ένα ανθρωπιστικό έργο ή να στηρίξετε μια προσπάθεια ενός αγαπημένου σας ατόμου, δείτε το ημερολόγιό σας! Με τη Σελήνη να συγκρούεται με την συγκαταβατική Αφροδίτη, μπορεί να εξαντληθείτε για να τα προλάβετε όλα και να μετανιώσετε για την καλή σας προαίρεση. Το καλό σας έργο θα χαθεί, στη βιάση σας να ικανοποιήσετε κάποιους.

 Δίδυμοι

Η απόλαυση παίρνει τα ηνία των προτεραιοτήτων σας σήμερα, με την Αφροδίτη να επισκέπτεται τον 2ο Οίκο σας της πολυτέλειας. Σκεφτείτε διπλά πριν βγείτε από το σπίτι, με τις πιστωτικές σας κάρτες στο πορτοφόλι σας. Η Σελήνη κεντρίζει την απατηλή σας οπτική, απαιτώντας να επιστρατεύσετε τη σύνεσή σας πριν ενδώσετε σε παρορμητικές κινήσεις.

Καρκίνος

Είναι δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία σας της προσφοράς, να θέτει συνεχώς όρια στους άλλους. Από την άλλη πλευρά, θέλετε συνεχώς να νιώθετε ότι βουλιάζετε μέσα στην ίδια την καλοσύνη σας; Η σύγκρουση της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα θέλει να στρέψει πάλι την προσοχή σας στα προβλήματα άλλων. Μην ενδώσετε στην πρόκληση, για να μην βρεθείτε αποπροσανατολισμένοι όλη τη μέρα.

Λέων

Η σημερινή συνεύρεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδέχεται να σας προκαλέσει μια μικρή κρίση ταυτότητας. Μπορεί να αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες για μια απόφασή σας, ακόμα και να αναζητάτε τις χαμένες σας αξίες μέσα στο παρανοϊκά υλιστικό περιβάλλον που έχετε στήσει γύρω σας… Έχετε την επιλογή να πάψετε να είστε αγκιστρωμένοι στις συνήθειες που σας βολεύουν. Ο άνθρωπος προχωρά και ωριμάζει, αρχίστε να βγάζετε από τη ζωή σας τις τετριμμένες σας αντιλήψεις.

Παρθένος

Η παροιμιώδης ψυχραιμία σας θα σας χρίσει σήμερα σταθεροποιητική δύναμη για το περιβάλλον σας! Όταν οι άλλοι γύρω σας θα βρεθούν σε σύγχυση, εσείς θα είστε αυτοί που θα τους επιστρέψετε στον ρεαλισμό. Πάρτε όλοι μαζί βαθιές ανάσες, για να αποσοβήσετε τις κρίσεις τους. Όταν αποκατασταθεί η ηρεμία, στραφείτε στη συνολική εικόνα των πραγμάτων – ακόμα και μέσα από δυναμικές ανταλλαγές απόψεων.

Ζυγός

Μήπως το παρακάνετε πάλι; Ο δυναμικός χορός ανάμεσα στη Σελήνη και την γενναιόδωρη Αφροδίτη, ενδέχεται να σας δυσκολέψει και σήμερα να εντοπίσετε τη γραμμή των ορίων σας. Ωστόσο, καμία φιλόδοξη διεκδίκηση δεν αξίζει να εξουθενώσετε τον εαυτό σας. Ρίξτε μια πιο ρεαλιστική ματιά στον στόχο σας, ίσως ανακαλύψετε ότι δεν θα τον βλάψει μια μικρή μείωση ταχύτητας. Θέστε προτεραιότητες και ακολουθήστε πιστά αυτό το πρόγραμμα, για να βγάλετε τη μέρα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες

 Σκορπιός

Επειδή σας χαρακτηρίζει μια τάση ασυδοσίας, σήμερα καλείστε να κάνετε έναν ενδελεχή έλεγχο της πραγματικότητας. Η Αφροδίτη συγκρούεται με τη Σελήνη, προκαλώντας σας για άλλη μια φορά να ενδώσετε σε ηδονιστικές απολαύσεις. Αυτό που σας χρειάζεται, δεν είναι άλλο ένα παγωτό ή μία ακόμη τσάντα… είναι λίγος ρεαλιστικός αυτοέλεγχος.

Τοξότης

Μήπως έχετε φορτώσει στους ώμους σας περισσότερα βάρη απ’ όσα σας αναλογούν; Για ποιο λόγο αναλαμβάνετε να οργανώσετε όλη την ομάδα και να μοιράζετε καθήκοντα, όταν σχεδόν δεν αρκεί η μέρα για να διεκπεραιώσετε τα δικά σας; Η συνεύρεση της Σελήνης με την ισορροπητική Αφροδίτη, θα σας αναγκάσει να χαλαρώσετε την ηγετική σας ανάγκη. Δεν υπάρχει φόβος να καταρρεύσει κανένα από τα οικοδομήματά σας… Όσο πιο αγαστά συνεργάζεστε, τόσο μεγαλύτερη αξία θα έχουν τα αποτελέσματά σας.

 Αιγόκερως

Σήμερα ενδέχεται να εξαντλείται γρήγορα η υπομονή σας, ειδικά στον τομέα των συνεργιών σας. Η σύγκρουση της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σας κάνει εριστικούς και κάθετους, να λάβετε απαντήσεις ή έστω ενδείξεις για το πού βαδίζετε. Να ξέρετε ότι θα έχετε περισσότερα και πιο θετικά αποτελέσματα, αν προσεγγίσετε τους άλλους με πιο ήρεμο και διπλωματικό πνεύμα. Αν νιώσουν ότι πιέζονται, θα αντιδράσουν. Επιλέξτε να παρακάμψετε την ανάγκη σας και να εστιάσετε στην εξομάλυνση του κλίματος.

Υδροχόος

Αν σας έχει κουράσει η ενασχόληση με λεπτομέρειες, σήμερα θα καταφέρετε να χαλαρώσετε λίγο. Η δυναμική συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σας επιτρέψει να παραμερίσετε την ανάγκη σας για τελειότητα, ώστε να αφήσετε τα ηνία στον οραματιστή εαυτό σας. Χωρίς να αφήσετε το τιμόνι, σκεφτείτε πόσο πιο συναρπαστικά θα ήταν όλα αν μειωνόταν το ποσοστό ρίσκου… Όλα τα όνειρά σας μπορούν να εκτοξευτούν, αν το επιτρέψετε!

 Ιχθύες

Σήμερα έχετε το ελεύθερο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να ενδώσετε σε όσα λαχταρά η καρδιά σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, είναι το κοινό που θα επιλέξετε για να μιλήσετε. Η συνάντηση της ευαίσθητης Αφροδίτης με την εριστική Σελήνη, μπορεί να θολώσει λίγο το επιλεκτικό κριτήριό σας. Δεν μπορούν όλοι να αντέξουν την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά σας, γι’ αυτό ο εργασιακός χώρος δεν είναι κατάλληλος για τέτοιου είδους «ψυχοθεραπείες»