Ευρεία σύσκεψη στις ΚΑ

Με πρωτοβουλία του προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Τώνη Αντωνίου πραγματοποιείται αύριο στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων του τουρισμού και επιχειρηματικών οργανισμών.

Η σύσκεψη θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στις 13.30 με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών  του ΚΟΤ, ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ, ACTA, του ΚΕΒΕ και του Παγκυπρίου Συνδέσμου Προώθησης Επενδύσεων CIPA) .

Στόχος της συνάντησης είναι η αλληλοενημέρωση και  ανταλλαγή απόψεων για  επίκαιρα θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο τουρισμός και ευρύτερα η ταξιδιωτική κίνηση προς και από την Κύπρο,  με απώτερο σκοπό να σταθμιστούν παράγοντες  και να προσδιοριστούν ανάγκες, ώστε οι Κυπριακές Αερογραμμές να  διαδραματίσουν πληρέστερα το ρόλο τους και να συμβάλουν τα μέγιστα στην καλύτερη αντιμετώπιση της γενικότερης κρίσης που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Με δεδομένο επίσης  το γεγονός ότι επίκειται η αναδόμηση του πτητικού προγράμματος των Κυπριακών Αερογραμμών ώστε να καταστεί πιο ανταγωνιστικό και προσοδοφόρο και να εξυπηρετεί πληρέστερα τις ανάγκες του τόπου,   ο  Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών  αφού προβεί σε ενημέρωση για τη σημερινή κατάσταση, θα καλέσει τους  παριστάμενους   να διατυπώσουν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες θα ληφθούν πολύ σοβαρά  υπόψη.

Στο στάδιο της ευρύτερης αναδιάρθρωσης της,  η Εταιρεία  επιθυμεί να καλλιεργήσει την εποικοδομητική εξωστρέφεια,  αποκαθιστώντας μια σταθερή και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με όλους τους εταίρους που σχετίζονται με την επιβατική κίνηση, τις επενδύσεις και την επιχειρηματική δραστηριότητα.