ΕΤΥΚ: Οι τραπεζοϋπάλληλοι να παρουσιαστούν κανονικά στις εργασίες τους

Μόλις ανακοινωθεί επίσημα το άνοιγμα των τραπεζών από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, όλοι οι τραπεζοϋπάλληλοι να παρουσιαστούν κανονικά στις εργασίες τους, λέει η ΕΤΥΚ: “Η Οργάνωσή μας θέλει να πληροφορήσει όλους τους συναδέλφους της Λαϊκής Τράπεζας ότι οφείλουν στο σύνολο τους, όπως και οι συνάδελφοι των άλλων Τραπεζών,  μόλις ανοίξουν οι Τράπεζες,  να προσέλθουν στις εργασίες τους. Κανένας υπάλληλος δεν έχει απολυθεί επειδή δημιουργήθηκε και ΚΑΚΗ Τράπεζα”.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΤΥΚ απεύθυνεται επίσης στους πολίτες που είναι πελάτες των τραπεζών και τους παρακαλεί μόλις ανοίξουν τα καταστήματα να δείξουν κατανόηση και υπομονή για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Επίσης, δηλώνει ότι:
“βρισκόμαστε μπροστά στον οδυνηρό συμβιβασμό των Βρυξελλών στον οποίο η πολιτική μας ηγεσία σύρθηκε κάτω από το βάρος των εκβιαστικών συμπεριφορών του Εurogroup. Σήμερα,  κανείς ώριμα δεν μπορεί να κρίνει τη συμφωνία γιατί το τοπίο που περιβάλλει τη συμφωνία δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως και ο ορίζοντας είναι θολός. Εξ’ άλλου η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο και μέχρι τότε ίσως δούμε πολλά, ελπίζουμε όχι προς το χειρότερο”.