Ερωτικό ωροσκόπιο

Κριός : Φωνή βοώντος. Αυτή είναι η έκφραση που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα του Μαίου, που όλα τα αστρολογικά σας δυσκολεύουν στις δράσεις σας. Άρα μην κάνετε τίποτα, καθώς δεν θα φτάσει στο στόχο και την ολοκλήρωση του.

Ευκαιρίες αγάπης: ***

Ταύρος : Είσαστε το πιο προβεβλημένο ζώδιο των ημερών. Όλα τα φώτα του ζωδιακού είναι επάνω σας. Αυτό σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους συντρόφους που είναι απόμακροι να βρουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας, για να ξανασμίξουν τα αισθήματα. Οι free, είναι μέσα στις δημόσιες σχέσεις, που θα αποδώσουν μεγάλο έρωτα…προσεχώς. Ευκαιρίες αγάπης:**

Δίδυμοι : Μην σκέφτεστε τα επόμενα σας βήματα. Δεν θα τα καταφέρετε ακριβώς όπως θα θέλατε. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, έτσι ώστε να έρθει ο Ήλιος επάνω σας και να γυρίσει ορθός ο Ερμής. Μέχρι τότε ασχοληθείτε πιο ενεργά με την εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε παραμελήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Καρκίνος: Η διαχείριση των αισθηματικών σας, είναι λάθος. Είστε σε μια διαδικασία σκέψεων για να κάνετε τις αλλαγές, που πρέπει για να ισορροπήσετε τα αισθήματα όλων. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν, που ίσως και να τους προκαλέσουν ευθέως.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Λέων: Οι επικοινωνίες που έχουν σταματήσει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα ξανά-ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο αστρολογικός ουρανός με τους τόσους ανάδρομους πλανήτες να επηρεάζουν τα πύρινα ζώδια, και πιο πολύ εσάς, σίγουρα δημιουργεί και τις ευκαιρίες. Τα ζητήματα σας, θα αρχίσουν να εξελίσσονται από τις 15/05 και μετά. Ευκαιρίες αγάπης:***

Παρθένος: Πολλά τα άλυτα θέματα που σας περιτριγυρίζουν και σας στεναχωρούν. Η αισθηματική σας ζωή είναι μακριά από αυτό που φανταζόσασταν. Αυτοί που είναι μόνοι τους ακόμη, θα χρειαστεί να ασχοληθούν περισσότερο, με τις δημόσιες σχέσεις τους, που θα δώσουν τις ευκαιρίες για να βρουν κάποιον ενδιαφέρον.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Ζυγός: Η μεμονωμένη προσπάθεια σας για να ισορροπήσετε, την ερωτική σας ζωή, είναι λάθος. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και ομολογήστε του όλα αυτά που πιστεύετε ότι θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ζευγάρι και με κοινές επιδιώξεις. Όσοι έχουν μείνει μεγάλο διάστημα μόνοι, ας μην κοιτάξουν το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 Σκορπιός : Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχετε πολλά θέματα να αντιμετωπίσετε. Τουλάχιστον εκ ζωδίου είστε σε μια μόνιμη αφύπνιση, που σας βοηθά να διευθετείτε τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Σίγουρα σε αυτό που πρέπει να δώσετε παραπάνω προσοχή, είναι η προσωπική σας ζωή, που είναι μέτρια προς αρνητική.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 Τοξότης : Λάβετε σοβαρά υπό την προσοχή σας, τα σημάδια που σας δίνει η εποχή με τα αστρολογικά που σας ταρακουνούν, και σας δίνουν τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τις ύποπτες ιστορίες του παρελθόντος σας. Αυτοί που είναι ήδη σε σοβαρή – ποιοτική σχέση, θα δουν τον άνθρωπο τους να τους πλησιάζει με ‘ιδιαίτερες’ προτάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 Αιγόκερως: Χρήσιμες πληροφορίες θα πέσουν στα χέρια σας, για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν κάτι δεν σας αρέσει, καλύτερα και προκαταβολικά απομακρυνθείτε. Δεν έχετε ούτε ενέργεια, ούτε και χρόνο πλέον για να ξοδεύετε σε περιττές γνωριμίες. Από την εποχή των Διδύμων, πολλά θα αλλάξουν.
Ευκαιρίες αγάπης:*

Υδροχόος: Είσαστε αισθηματικά καλυμμένοι οι περισσότεροι Υδροχόοι και αυτό σας κάνει και μπορείτε να λειτουργείτε, σε ένα πιο αποτελεσματικό επίπεδο και στους λοιπούς τομείς της ζωής σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ο ανάδρομος τους επιφυλάσσει δώρα, που θα τους ανακουφίσουν από την μοναξιά τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 Ιχθύς : Εσείς τα Ψαράκια έχετε αναστατώσει τους πάντες με τις παράλογες απαιτήσεις σας. Είσαστε με την δάκτυλο – λέπι, τεντωμένο και υποδεικνύεται σε όλους αυτό που επιθυμείτε. Μην το συνεχίζετε, με τόσο δύσκολο αστρολογικό γίγνεσθαι, θα βρεθείτε μόνοι μέσα στην γυάλα σας. Ευκαιρίες αγάπης:**