Ερωτικό ωροσκόπιο από 6/5 έως 10/5;

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια ιδιαίτερη εβδομάδα αυτή για σας, αφού μπορεί να σας πιάσουν οι φοβίες ότι θα χάσετε κάτι και να είστε περισσότερο καταπιεστικοί ή ακόμα και να νιώθετε ζήλεια για το άτομο που είσαστε μαζί. Όσοι σχετίζεστε με Σκορπιό μπορεί να έρθετε πιο κοντά μεν, αλλά να νιώσετε έντονα ότι κάτι δεν πάει καλά κι εσείς πρέπει να το προφυλάξετε ιδιαίτερα. Αποφύγετε τον παραλογισμό και να βγάζετε συμπεράσματα από στοιχεία για τα οποία έχετε αποδείξεις ή ντοκουμέντα. Εσείς γενικά αναζητάτε την αλήθεια μέσα σε μια σχέση, οπότε μην το ξεχνάτε αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ιδιαίτερα φορτισμένοι και ειδικά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, γιατί στις 10.5 γίνεται και μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, οπότε θα προσπαθήσετε να κρατήσετε με νύχια και με δόντια αυτά που έχετε και δεν θα αφήσετε κανέναν να σας τα πάρει. Είστε πάντως πολύ δυναμικοί και δραστήριοι και μπορείτε να κινηθείτε, αναζητώντας είτε μια νέα αρχή είτε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Η σχέση με Λιοντάρι, Σκορπιό, ή Υδροχόο χρειάζεται προσοχή και μεγαλύτερη κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Γιατί κατά κάποιο τρόπο έχετε απομονωθεί και προσπαθείτε να κρατήσετε αυτά που τελικά σας αναλογούν, γιατί κατά κάποιο τρόπο τα άλλα τα έχετε χάσει. Εάν σας απασχολεί μια κρυφή σχέση ίσως να χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερα ξεκαθαρίσματα μέσα σας για να δείτε τελικά που θα πάει αυτή η κατάσταση, γιατί μερικές φορές κρατάτε λανθασμένες εκτιμήσεις και απόψεις που δεν σας βοηθάνε καθόλου. Το παρήγορο είναι ότι στις 10.5 μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και θα ξεκινήσει σιγά-σιγά να σας ενεργοποιεί με έναν καλύτερο τρόπο. Ο Σκορπιός σας απασχολεί πάρα πολύ, γι’ αυτό μην αφήνετε πίσω σας άλυτα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και ίσως να έχετε κάνει ήδη μια γνωριμία από το φιλικό σας περιβάλλον. Μερικοί από εσάς θα επιχειρήσετε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω μ’ ένα άτομο που γνωρίζετε ήδη και, εδώ και καιρό, είστε πολύ φίλοι. Σίγουρα, πάντως, θα νιώσετε καλυμμένοι και ασφαλείς. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο που έχετε φορτσάρει πολύ σοβαρά και διεκδικείτε ένα άτομο, παραβιάζοντας ακόμα και την εσωτερική σας απαγόρευση. Βέβαια μερικοί από εσάς μπορεί να αναζητήσετε ένα μεγαλύτερο πρόσωπο για να νιώσετε ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Θα στριμωχτείτε αυτή την εβδομάδα γιατί θα νιώσετε ή ότι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε ή ότι δεν αγαπιέστε με τον τρόπο που θέλετε. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες ή ακόμα και με ζήλεια την οποία θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε. Γι’ αυτό ψυχραιμία και, πάνω από όλα, να είστε όσο μπορείτε αντικειμενικοί και να μην βγάζετε δικά σας συμπεράσματα. Γιατί αυτό είναι που κάνει κακό σε όλες σας τις σχέσεις. Βέβαια μέσα σε αυτή την ενεργοποίηση μπορεί να γνωρίσετε κι έναν Ταύρο η Σκορπιό με τον οποίο θα σας δέσει μια πολύ μεγάλη και δυνατή σχέση. Αποφύγετε τις εντάσεις με Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ έτοιμοι να κάνετε κάτι που ή θα ανανεώσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή θα σας δώσει μεγαλύτερη ζεστασιά και ασφάλεια. Γενικά υπάρχει μια θετική ροή αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Με τον Υδροχόο θα χρειαστεί όμως να κάνετε ένα βήμα πίσω γιατί δεν είστε και πολύ έτοιμοι να τον καταλάβετε και, ίσως να σας φανεί πολύ φευγάτος ή πολύ απρόσωπος. Γενικά εσείς δεν ζηλεύετε ή τουλάχιστον δεν το δείχνετε, γιατί μερικές φορές παρουσιάζεστε ως λυτρωτές και δεν διεκδικείτε για σας, αλλά τώρα μπορεί να νιώσετε ένα τσίμπημα το οποίο, αν δεν είναι ακραίο, θα σας κάνει και πολύ καλό.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αμετακίνητοι σε ιδέες και πεποιθήσεις που δεν είναι σίγουρο ότι σας εξυπηρετούν. Προσπαθώντας να μην χάσετε αυτά που ήδη έχετε, μπορεί να φύγετε πολύ μακριά από τον εαυτό σας και την αγάπη. Τελικά για εσάς μερικές φορές δεν είναι ο εαυτός σας αλλά οι ισορροπίες που μπορεί να υπάρχουν για να νιώσετε ασφαλείς. Η σχέση με Ταύρο, Καρκίνο ή Αιγόκερω μπορεί να μην σας ταιριάζει απόλυτα αλλά «πιάνει» άλλα κουμπιά σας που αφορούν την οικογένεια, τα πρέπει και γενικά οτιδήποτε αφορά την οικογένεια και τις υποχρεώσεις της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να μην μπορείτε να αναπνεύσετε από τις υποχρεώσεις και την ένταση και από πάνω να έχετε μια κατάσταση στη σχέση σας, στην οποία ούτε καλό σας κάνει η πολλή ενασχόληση που πρέπει να έχετε ούτε η εξάρτηση ή ο φόβος από αυτό, γιατί μετά θα χάσετε τον εαυτό σας. Πάντως, αν δεν φοβόσαστε ότι θα χάσετε και δεν γαντζωθείτε με μανία πάνω από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα περάσετε καλύτερα την έκλειψη που γίνετε στον άξονά σας στις 10.5 και χρειάζεται ψυχραιμία, αγάπη και κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαστε πολύ ευάλωτοι με θέματα που αφορούν στη σχέση σας ακόμα και σε υλικό επίπεδο. Μπορεί να νιώσετε ότι προσφέρετε περισσότερο εσείς και όχι οι άλλοι και αυτό να σας κάνει να νιώσετε πολύ άσχημα γι’ αυτά που τελικά παίρνετε. Εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχραιμία, γιατί μπορεί να νιώσετε ότι πρέπει να δίνετε, χωρίς τελικά αυτό το πράγμα να έχει πάτο. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον και να κάνετε πολλές κινήσεις για να έρθετε κοντά αλλά ίσως τα πράγματα να μην είναι έτοιμα ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έντονα δραστηριοποιημένοι προς τα ερωτικά σας. Και σχέση να μην έχετε, νιώθετε ότι μπορείτε να φλερτάρετε, να ρισκάρετε και να παίξετε πολύ έντονα, γι’ αυτό έχετε μια γοητεία στην αύρα σας και γενικά ένα μαγνητισμό. Η επαφή με ένα πρόσωπο, που για σας μπορεί να παίζει και τον ρόλο του μέντορα, ίσως ξαφνικά να μετατραπεί σε ερωτική και να σας εκπλήξει ακόμα και εσάς τους ίδιους. Η σχέση με έναν Σκορπιό είναι βαθιά και χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση ή να πάρετε τα πράγματα πολύ πιο ανάλαφρα για να γίνει κάτι μαζί του. Γενικά πάντως είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι σοβαρό και, είτε το πάρετε χαμπάρι είτε όχι, θα δείτε ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα που δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τη ροή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη, αφού θα υπάρχουν εντάσεις, απαιτήσεις και πιθανόν συγκρούσεις, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Επηρεάζεστε άμεσα από το φαινόμενο της έκλειψης την Παρασκευή στις 10.5. Καλό θα είναι να μην είστε απόλυτοι και να μην εστιάζεστε προς μια μόνο κατεύθυνση. Εδώ η ευελιξία θα βοηθήσει και θα σας βγάλει από πολλά παρατράγουδα και εντάσεις. Μην δώσετε και μεγάλη σημασία στα λεγόμενα η τις απαιτήσεις ενός Ταύρου, Σκορπιού η Λιονταριού. Περάστε καλύτερα «στο ντούκου» τη γκρίνια ή τις απαιτήσεις του.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθείτε να εκφράζεστε περισσότερο και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αρκεί να λέτε αλήθειες και να μην αποφεύγετε να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Μερικές φορές τα πλάθετε με το νου σας και τα φαντάζεστε πολύ πιο μαγικά από αυτό που είναι στην πραγματικότητα και έπειτα απογοητεύεστε ή θέλετε να φύγετε από την σχέση. Αλλά πριν γενικά κάνετε μια κίνηση να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει την σωστή απόφαση. Γι’ αυτό μέσα σας υπάρχει το θέμα της διαστρέβλωσης των προσώπων. Καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί για να μη γίνουν λάθη και ίσως χάσετε ένα σημαντικό πρόσωπο επειδή δεν μπορέσατε να το αξιολογήσετε.