Επώνυμοι αποχαιρετούν τον Μιχάλη Ασλάνη

Έξω από την πολυκατοικία στο Κολωνάκι όπου βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης, βρέθηκαν και γνωστά μοντέλα καθώς και άνθρωποι από το χώρο της μόδας που είχαν συνεργαστεί με τον σχεδιαστή, όπως η Βάνα Μπάρμπα και ο Χάρης Σιάνιδης, Βασίλειος Κωστέτσος και άλλοι.

Με μια ανάρτηση στο twitter ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος είπε διαδικτυακά το δικό του αντίο στον φίλο του Μιχάλη Ασλάνη. Εμφανώς ταραγμένος ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Μιχάλη Ασλάνη στο λογαριασμό του στο twitter.

Το μήνυμά του γράφει «Αγάπη μου καλό ταξίδι».

Σοκαρισμένος δήλωσε επίσης ο Χάρης Σιανίδης για το θάνατο του σχεδιαστή και είπε πώς ο Μιχάλης Ασλάνης βοήθησε πάρα πολύ κόσμο στο χώρο της μόδας. Ακόμη, ο γνωστός στυλίστας, είπε ότι δεν έπρεπε να αφήνουν μόνο του τον Μιχάλη Ασλάνη, καθώς ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Χάρης Σιανίδης ανέφερε και ότι ο Μιχάλης Ασλάνης ετοίμαζε επίδειξη μόδας μαζί με άλλους σχεδιαστές.

O Λάκης Γαβαλάς επίσης, θρηνεί το χαμό του Μιχάλη Ασλάνη. Με μία αφιέρωση στο Twitter o Λάκης Γαβαλάς αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη του Μιχάλη Ασλάνη.

«Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα χρώματα, τώρα θα αρκεστεί να περιβάλλεται από το μόνιμο μπλε του ουρανού. Γεια σου Μιχάλη, θα μας λείψεις», έγραψε ο επιχειρηματίας στο λογαριασμό του.

“Είχε σάκχαρο και είχε πάθει και στραβισμό”, λέει η Άντζελα Ευρυπίδη.

Ευεργέτης ήταν για την Άντζελα Ευρυπίδη ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Όπως δήλωσε το γνωστό μοντέλο οι πρώτες της επιδείξεις ήταν με εκείνον και τόνισε ότι ήταν ένας άνθρωπος που έδινε ευκαιρίες στις νέες κοπέλες.

«Είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσεις το οτιδήποτε. Ήμασταν τα παιδιά του» δηλώνει σοκαρισμένη η Άντζελα Ευρυπίδη, ενώ στην ερώτηση αν γνώριζε για κάποια συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αναφέρθηκε στη χρήση των αντικαταθλιπτικών που έκανε ο Μιχάλης Ασλάνης: «Έφυγε μόνος και καταχρεωμένος. Είχε σάκχαρο και είχε πάθει και στραβισμό εξαιτίας αυτού, με αποτέλεσμα να φοράει το τελευταίο διάστημα γυαλιά. Έπαιρνε και αντικαταθλιπτικά, αλλά δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο».

Όσο για το τι σημαίνει ο θάνατός του για τον χώρο της μόδας, δηλώνει: «Το ελληνικό μόντελινγκ έχει πληγεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανεβάζουμε το όνομά του ψηλά».