Επεισόδια και ένταση κατά την απόφαση της πολύκροτης δίκης για το φόνο του Άντη

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά από την ανακοίνωση της απόφασης για την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης «Σίγμα» Άντη Χατζηκωστή, σήμερα, στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Από νωρίς η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο.

Στο άκουσμα της απόφασης υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από πλευράς των τεσσάρων κατηγορουμένων και των συγγενών τους.

Εν μέσω ανταλλαγής διαπληκτισμών μεταξύ συγγενών, αστυνομίας και άλλων παρευρισκομένων, κάποιοι από τους συγγενείς του δεύτερου και της τρίτης κατηγορουμένων Τάσου Κρασοπούλη και Έλενας Σκορδέλη επιτέθηκαν και στη δημοσιογράφο του Μέγα Ντίνα Κλεάνθους. Το επεισόδιο έληξε μετά από επέμβαση των παρόντων μελών της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ λόγω των εντάσεων και του αδιαχώρητου που δημιουργήθηκε εντός της αίθουσας, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, συμπεριλαμβανομένων και δημοσιογράφων φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι Ανδρέας Γρηγορίου 33 χρόνων, κρεοπώλης από το Τσέρι, Τάσος Κρασοπούλης 37 χρόνων, δημόσιος υπάλληλος από τα Πέρα Ορεινής, Έλενα Σκορδέλη 42 χρόνων, τηλεπαρουσιάστρια από τα Πέρα Ορεινής και Γρηγόρης Ξενοφώντος 29 χρόνων, υδραυλικός από τη Λευκωσία καταδικάστηκαν σε δια βίου κάθειρξη με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.