Επισκόπηση του Κυριακάτικου Αθηναϊκού τύπου

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής:”Τελευταίο παζάρι με Λαγκάρντ-Σόιμπλε για δόσεις-χρέος Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ  ΔΝΤ-ΕΕ” και “Ολο το παρασκήνιο των Βρυξελλών, η επικίνδυνη υποκρισία του Τόμσεν”

REAL NEWS:ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ“- βαρυσήμαντη παρέμβαση του ναύαρχου Χρηστίδη. Σφραγίδα της Βουλής για την επιτροπεία ζητά η Τρόικα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ: “ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ“. Δέσμευση Ομπάμα για στήριξη της Ελλάδας.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΔΕΣΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ“. Απομονωμένη η Μέρκελ. Γιώργος Λούβαρης: Ο άνθρωπος που νίκησε το χρήμα και την επιστήμη. Εφοριακοί της λίστας Λαγκάρντ “έφαγαν” ήδη πολυετές καθείρξεις.

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής:”Η γερμανία και το ΔΝΤ αναζητούν “μαθηματικό τύπο” για τη βιωσιμότητα του χρέους Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ αμερικανική παρέμβαση στο “παρα πέντε” για τη δόση” και ” καταθέσεις εκατομμυρίων ΑΓΙΑ…ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, Μητροπολίτης Φαρσάλων και Περιστερίου”

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ EUROGROUP Η Αθήνα ελπίζει σε πλήρη δόση και έμμεσο “κούρεμα”, αγωνιά για Βερολίνο-ΔΝΤ” και “Πρώτη δοκιμασία σήμερα για την Καταλωνία”.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ “Το νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ τι αλλάζει σε ποινές, πρόστιμα