Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Κύριο θέμα σήμερα “Καταιγισμός νέων φόρων στο πακέτο προς Τρόικα”, ” διάτρητος ο έλεγχος , διπλά τα επιδόματα, επιστρέφονται 600,000 επιστολές ετησίως και ολόχρονα τα ξεπουλήματα.

ΠΟΛΙΤΗΣ :  “Τα πρώτα ΟΧΙ έστειλε η Τρόικα” , ξεπουλήματα κάθε μέρα  και ο υπαρχηγός έφερε γκρίνια ΑΤΗΚ πρόστιμο μαμούθ, ανατίναξαν μπούκλα είναι τα βασικά θέματα της εφημερίδας σήμερα.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ : Κεντρικό θέμα της εφημερίδας είναι “ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΙΑΡΛΗ αν δεν υπογράψει ο Χριστόφιας”, έξω φρενών οι κάτοχοι αξιογράφων,φωνάζει ο ΔΗΣΥ για το νέο υπαρχηγό  και αγώνας δρόμου για διαπραγμάτευση με τη Τρόικα.

ΑΛΗΘΕΙΑ:  ” ΧΡΥΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ”, η κάθοδος της Τρόικας, σταματήστε τον Ραδιομαραθώνιο, δρακόντεια μέτρα για τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Φενερμπαχτσέ και στην επιτροπή θεσμών το πόρισμα της κεντρικής για τα αξιόγραφα.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα σήμερα είναι “Χωλαίνει η διαδικασία καταχώρησης προσφορών”, αντίστροφη μέτρηση για τη Κυπριακή οικονομία,  βγάζουν μάτια οι ατασθαλίες και ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…..