Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ” για το Κυπριακό μνημόνιο. “Σχέδια φόνων και απαγωγών μέσα από τις φυλακές” και συνεχίζει με τη νομιμοποίηση υπαλλήλων της CYTA από το “παράθυρο”.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Με τίτλο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ” αναφερόμενος σε μάχη χαρακωμάτων μεταξύ καταδίκων. Συνεχίζει με “εντολή Χριστόφια για λήψη πολιτικής απόφασης για τα εκρηκτικά στο Μαρί, ανέφερε στη κατάθεση του ο Π. Καρεκλάς. Λήψη δυναμικών μέτρων από τη ΕΤΥΚ.

ΠΟΛΙΤΗΣ: “ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ κια στο βάθος ….Κίτας” είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, Συνεχίζει με τις εταιρείες για μεταβατικό φυσικό αέριο “SHELL, BP, VITOL και άλλες” , “Νικόλα, δείξε σεβασμό”  και “Εμπιστευτική πρακτική, αποκαλύπτουν τη τραγικότητα”.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ” γράφει η εφημερίδα μιλώντας για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τις εταιρείες για το φυσικό αέριο. “Πλήρη υποστήριξη της Ρωσίας στον πρόεδερο Χριστόφια” εξέφρασαν Ρώσοι αξιωματούχοι στον Α. Κυπριανού.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ” αναφερόμενη στο σατανικό σχέδιο το οποίο εκπονήθηκε στις κεντρικές φυλακές. Συνεχίζει με “καταχώρηση ιδιωτικών ποινικών διώξεων” κατά παντός υπευθύνου ετοιμάζουν οι κατόχοι αξιογράφων. “Συμμορία των 70 στη Λάρνακα” υπάλληλοι του δήμου έπερναν παράτυπα επιδόματα ασθενείας.