Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΑΛΗΘΕΙΑ: Με το τίτλο “ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ” κάνει αρχή η εφημερίδα σήμερα αναφερόμενη στο τερματισμό των εργασιών της Βουλής από τα μέσα Δεκεμβρίου λόφω προεκλογικής. Συνεχίζει με δηλώσεις βουλευτών και κυβερνητικού εκπροσώπου γαι τη Τρόικα.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ” είναι το πρωτοσέλιδο. Σκληρό παζάρι με την Τρόικα και συνεχίζει με τη σύλληψη του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη ο οποίος δημοσιοποίησε τα ονόμτα της λίστας Λαγκάρντ.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο ο τίτλος “ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ” αναφερόμενη σις προειδοποιήσεις των κομμάτων στη καθυστέρηση επίτευξης συμφωνίας για το Μνημόνιο. Άλλο άρθρο επίσης αναφέρεται στις πρόσφατες επιθέσεις εις βάρος χρυσοχόων.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ο τίτλος της εφημερίδας είναι ‘ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ  ΔΥΣΚΟΛΑ” και αναφέρεται στις δηλώσεις από πλευράς ΑΚΕΛ και του υποψηφίου Σταύρου Μαλά καθ’ως και τις δηλώσεις του προεδρου της δημοκρατίας στα εγκαίνια του ΘΟΚ.

ΠΟΛΙΤΗΣ: “ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΙΑ ΘΕΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ” γράφει σήμερα η εφημερίδα, συνεχίζει με τη σύλληψη του Κ. Βαξεβάνη και τον τυφώνα στην Αμερική.