Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα “ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ μέχρι να έρθει η ανάκαμψη”, συνεχίζει με το “βαρύ πυροβολικό του επιτελείου Λιλλήκα’ και γράφει επίσης για την οικονομία αναφέροντας “με την πλάτη στο τοίχο η διαπραγμάτευση με τη Τρόικα” , “ελλοχεύει ο κίνδυνος της πτώχευσης” και “ο εφιάλτης του δεύτερου μνημονίου”.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τίτλος της εφημερίδας είναι “ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ”, γράφει επίσης για τη δήλωση Κουβέλη “ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ”  μιλά για τη “σφραγίδα των Κυπρίων στο έπος του 1940”, τις κλιματικές αλλαγές και για τις εκλογές στις ΗΠΑ.

ΠΟΛΙΤΗΣ: Με το πρωτοσέλιδο “ΚΑΥΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ”, “οι κόκκινες γραμμές της Τρόικας” άρθρο με τη γενική λογίστρια όπου αναφέρει πότε θα έχουμε στάση πληρωμών και συνέντευξη του Λευτέρη Χριστοφόρου.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Τίτλος της εφημερίδας “ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ” , αναφέρεται επίσης στα αξιόγραφα, δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου “Ναι σε μνημόνιο με προοπτική” και “η πολιτική βλάπτει την οικονομία”.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Στην εφημερίδα σήμερα μπορείτε να  διαβάσετε τη συνέντευξη του υποψηφίου προέδρου Σταύρου Μαλά  “ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ” καθώς και άρθρο  του βουλευτή Άριστου Δαμιανού.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας είναι “ΜΕ ΤΡΥΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΡΙΟΥ”, συνεχίζει με το άρθρο “ρευστή η πρωτιά Ομπάμα”, “μάχη στην Ελληνική βουλή”, “βαρύ φορτίο η ανεργία των νέων” και επίσης συνέντευξη του υπουργού οικονομικών Βάσου Σιαρλή.