Επισκόπηση Κυριακάτικου Κυπριακού Τύπου

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Σταύρος Μαλάς: “Θα βρίσκομαι στο δευτερο γύρο των Προεδρικών”ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ” και “Στην κόψη του ξηραφιού η βιωσιμότητα του χρέους”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ 407 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ (στις κυπριακές Αερογραμμές)” “Καινοτόμα προιόντα Made in Cyprus”.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “Προεκλογικές συγκεντρώσεις Σταύρου Μαλά” “Αμείλικτα ερωτήματα για μεγαλοτραπεζίτη ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ. Τραπεζίτης φρόντισε να τα πωλήσει με κέρδος πακέτο αξιγράφων ενός εκ ευρώ”

ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Πληθαίνουν οι αιτήσεις ενώπιον της τ/κ επιτροπής αποζημιώσεων από πρόσφυγες ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΕΝΝΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ” “Το τελικό παζάρι για τα οικόπεδα” και “Διπλωματία σε κρίση το χαστούκι της πρέσβειρας”

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ. Ο Βάσος Σιαρλή μιλά στην “Α”  ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ. “Ναι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην έγκριση του μνημονίου”. “Γιατί ο υπουργός Οικονομικών αποκλείει κούρεμα του κυπριακού χρέους”

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Τέλος Ιανουαρίου θα τοποθετηθώ για τις Προεδρικές” “ΨΗΝΟΥΝ” ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Μνημόνιο: Επιδιώκουν απόφαση απο Χριστόφια και υπογραφή απο τη επόμενη κυβέρνηση”