Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

 

ΑΛΗΘΕΙΑ: κύριος τίτλος της εφημερίδα σήμερα “ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ” και αναφέρεται στη χθεσινή παρέμβαση του γ. εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη. Επίσης γράφει για τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και στα επικίνδυνα παιχνίδια που  παίζει η κυβέρνηση με ευρωπαικούς θεσμούς και τους δανειστές.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: πρωτοσέλιδο σήμερα “ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΟΣΕΛ” αναφερομενη στη χθεσινή καταγγελία που προέβη χθες το Υπουργείο συγκοινωνιών και έργων. Επίσης αναφέρει τον βαρύ Νοέμβρη και Δεκέμβρη που αναμένει τη κυβέρνηση.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:  κύριος τίτλος “ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΑΜΟΥΘ 38 ΔΙΣ”  θα βρεθεί αντιμέτωπη η κυβέρνηση. Συνεχίζει με το “αναζητείται επενδυτής για έργα 100 εκατ. στην Αρχή κρατικών εκθέσεων”, και αναφέρει επίσης για την διαδοχή στην ηγεσία της CYTA.

ΧΑΡΑΥΓΗ: πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα είναι “ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” και αναφέρεται στην σύμπτωση απόψεων της Γαλλίας και Κύπρου. Επίσης γράφει ότι ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς εγκαινίασε χθες κύκλο επαφών με τις πολιτικές δυνάμεις κάνοντας αρχή με το ΕΥΡΩΚΟ.

ΠΟΛΙΤΗΣ: κύριος τίτλος της εφημερίδασ σήμερα είναι “SMSα ΝΙΚΟΛΑ…” και αναφέρεται στο μήνυμα που άναψε φωτιές, συνεχίζει με το άρθρο “παλιά αρρώστια η διαπλοκή” αναφερόμενος στο γ. εισαγγελέα και δύο experts γνωματεύουν…