Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΠΟΛΙΤΗΣ: Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΠΙΘΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ” – Ζητούνται άλλα 73 εκατ. για να επιβιώσουν ως το καλοκαίρι. Μακελειό σε δημοτικό στις ΗΠΑ. Παιχνίδια με τον 13ο μισθό. Μάχη χαρακωμάτων για αναδρομικότητα. Εύγε Κύπρος. Αεροδρόμιο- μπάτε σκύλοι η ασφάλεια.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: “ΒΑΣΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ”- η καλύτερη υπό τις περιστάσεις συμφωνία. Χρειάζονται άλλα 73 εκατ. οι Κυπριακές Αερογραμμές. Κλοιός για τα ανείσπρακτα εντάλματα. Μοχλός πίεσης για καταβολή του 13ου μισθού. Μακελειό στην Αμερική. Δικαίωμα η απαλλαγή από τα Θρησκευτικά.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ”- εύσημα από το Ευρωπαικό συμβούλιο στον πρόεδρο Χριστόφια για τις επιτυχίες της Κυπριακής προεδρίας. πόλεμο …. στην ανεργία κήρυξε ο Σταύρος Μαλάς. Ποινικό αδίκημα η μη καταβολή του 13ου μισθού.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΔΗΚΟ: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ” – ο αντιπ΄ροεδρος του ΔΗΚΟ Ν. Παπαδόπουλος ζητά έρευνα της βουλής. Χειροτερεύει η οικονομική κατάσταση του εθνικού μας αερομεταφορέα αλλά ο πρόεδρος Σταύρος Σταύρου είναι αισιόδοξος….

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “ΤΡΙΠΛΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΚΤΕΙΛ” – Συρρίκνωση οικονομίας, πτώση κατανάλωσης, εκτόξευση ανεργίας. Κλονίζουν την αγορά οι υπεραγορές Ορφανίδης. Αλαλούμ στην αγορά με τα τσίγαρα. Υποσχέθηκε αλλά δεν πλήρωσε ο πρόεδρος.Αυλαία προεδρίας με πολλά εύσημα.