Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” – μάλλον σήμερα το πλήρες κείμενο στα χέρια των βουλευτών. Η πρώτη αντίδραση των εργαζομένων…. Κέρδη ύψους 219,000 για την Ελληνική. Μετατράπηκαν σε πάρκινγκ τα πεζοδρόμια.

ΠΟΛΙΤΗΣ: Πρώτο θέμα “ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΤΑ ΧΡΟΝΙΑ” -ελπίδες ανάκαμψης το 2015. Συναίνεση από τις πολιτικές δυνάμεις. Το πρώτο ξέσπασμα από τους ωρομίσθιους. Εμφύλιος στο ΕΥΡΩΚΟ. Παιχνίδι με τον πόνο των συγγενών. Η εργασία ήταν απάτη.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Με το τίτλο “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΕΩΝ ΦΟΡΩΝ” – από Ιανουάριο ξεκινά η επίδραση του μνημονίου σε όλες τις τσέπες.. Κάθε τρίμηνο θα δίνουμε εξετάσεις στο Γιούρογκρουπ. Οι μέρες οργής έφθασαν. Αποζημιώσεις 344,000 σε συγγενείς αγνοουμένου.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”. Αδιέξοδες οι πολιτικές Αναστασιάδη-Λιλλήκα. Τη Τρίτη το διάγγελμα του πρόεδρου Χριστόφια. Να πληρώσει ο πλούτος και όχι οι εργάτες. Αποκαλυπτήρια της πολιτικής υποκρισίας.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ”- ΔΝΤ: αγκάθι η βιωσιμότητα του χρέους. Συνυπεύθυνοι Χριστόφιας, Ορφανίδης, Καζαμίας. Η πρώτη έκρηξη της οικονομικής κρίσης. Με δάκρυα η απολογία της Σκορδέλη.