Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ”, χειροπέδες σε 44χρονο για το φονικό στη Πάφο, μειώσεις των μισθών προέδρου και υπουργών προτείνει ο Αναστασιάδης, αλλαγές στο χρηματοπιστωτικό μας σύστημα προβλέπει ο διοικητής, σύντομα νέοι σταθμοί ασθενοφόρων, απεργούν τη Τρίτη οι δικηγόροι και απεβίωσε η Στέλλα Σουλιώτη.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ”, πέντε αγκάθια για το μνημόνιο, αιχμές Σιαρλή κατά Χριστόφια, έφυγε μία πρωτοπόρος, συμμορία ανηλίκων σκορπάει τρόμο, στάση εργασίας δικηγόρων.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”, αναμονή και ανησυχία – δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο για επάνοδο της Τρόικας. Νέα ήθη στους χώρους εργασίας. Απογοήτευσε τους Ισραηλινούς ο β’ γύρος, φαντομάς κατά ανηλίκων στον Αστρομερίτη.

ΠΟΛΙΤΗΣ: πρώτο θέμα της εφημερίδας “ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ”, κρίσιμο το μνημόνιο και για τον βραχυπρόθεσμο δανεισμό του κράτους, “αστυνομικοί ατίμασαν τη στολή τους”, προγευματίζει με αποφάγια και εξώδικο τριών ευρώ.

ΧΑΡΑΥΓΗ: πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Η ΕΝΟΤΗΤΑ”, έφυγε η πρωτοπόρος γυναίκα, δεν αλλάζει στάση έναντι της Κύπρου διαβεβαιώνει η Γερμανία. Σταύρος Μαλάς: μαζί οι προοδευτικές δυνάμεις κτίζουμε το μέλλον.