Επισκόπηση Αθηναϊκού Τύπου

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συνεχείς συσκέψεις σε κυβέρνηση και κόμματα-“Φόβοι για παρενέργειες από τη λίστα Λαγκάρντ”. Εντός των ημερών οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΚΑ-“ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ-ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ”. Πλασματικά: Εγκύκλιοι ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-“Διευκρινίσεις για αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας”-Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα το 2013 μπορούν να εξαγοράσουν -συνολικά 6 πλασματικά χρόνια. Κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ:”Σφοδρή κόντρα για τις καταλήψεις”. Κ.Χατζηδάκης:“465 εκατ. ευρώ για ΜΜΕ”. Δημόσιο:” Πώς θα γίνουν οι μετατάξεις το 2013″.

ΕΘΝΟΣ: Πως θα γίνει η μοριοδότηση των υπαλλήλων-” Η υπουργική απόφαση για τις μετακινήσεις στο Δημόσιο”. Πεπόνης: Στις 8 Ιουλίου του 2011 έγινε η αντιγραφή- “ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ”-Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ είχε καταθέσει στη Βουλή ότι δεν είχε κάνει αντίγραφο. Εξαδέλφες Παπακωνσταντίνου:“Εισοδήματα 10,5 εκατ. ευρώ δήλωσαν στον εισαγγελέα”. “ΣΚΙΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ”. Τα κόμματα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για υπόθαλψη των καταληψίων- “Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ”. “Έξοδος στη σύνταξη μόνο με 4.500 ένσημα”– Το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή του εφάπαξ στο δημόσιο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Πότε θα πληρωθούν 30.272 εφάπαξ του δημοσίου”. Οι εισαγγελείς “καρφώνουν” τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ- “ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΤΗΣ !“-Κόντρα Πεπόνη-Άρειου Πάγου για το αν θα εμπλακεί στην έρευνα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. “Τι κατέθεσαν τα ξαδέλφια Παπακωνσταντίνου για τον επίμαχο λογαριασμό”. Καλύπτει τους καταληψίες, επιτίθεται στην ΕΛ.ΑΣ-“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ…ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ”. Στην τακτική Δικαιοσύνη ο Βουλγαράκης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: “Σκάνδαλα με 103 γιατρούς, 50 φαρμακοποιούς και 8 ΙΕΚ”. Νέα αποκαλυπτικά ευρήματα έρχονται στο φως λίγο πριν από τις διώξεις-“ΣΤΙΚΑΚΙ-ΚΛΩΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ”-Σε πρόσωπο-κλειδί αναδεικνύεται ο Ιωάννης Διώτης. Διεργασίες στα κόμματα-“Ευκαιριακές συμμαχίες για την Προκαταρκτική”. “Η ΕΛ.ΑΣ “χτύπησε” δύο βίλες”. Νέα εμπλοκή-“Ατύχημα φοβάται ο Σαμαράς για τις δόσεις”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ “ΑΜΑΛΙΑ”- Απέτυχε προσπάθεια ανακατάληψης- Εκκενώθηκε και άλλο κτίριο από την ΕΛ.ΑΣ. “Διαδικασίες εξπρές στη Βουλή για τη δόση”. “Μετά το CD αγνοείται και το αρχικό στικάκι”- Κρίσιμη ημερομηνία η 8η Ιουλίου 2011.“Αντιδράσεις στη Γερμανία για διάσωση της Κύπρου”. “Ιστορικό ρεκόρ εξαγωγών το 2012”-Ξεπέρασαν τα 24 δις ευρώ. “Από το ΜΙΤ ο  πρώτος πρόεδρος του Πολυτεχνείου”.

ΤΑ ΝΕΑ: Το στικάκι φωτογραφίζει Παπακωνσταντίνο-Διώτη-“ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;”. Όλοι οι πίνακες ανά κατηγορία- “ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ”. Χάρης Θεοχάρης:“ο τσάρος των εσόδων”. Πόλεμος ανακοινώσεων: “Από βίλα σε βίλα η μάχη της Αθήνας”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η λίστα Λαγκάρντ έφερα κοντά Παπανδρέου-Βενιζέλο- “Τον Διώτη φωτογραφίζει το “πειραγμένο” USB”– Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης καλείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς μαζί με τον προκάτοχό του Ι. Καπελέρη σε νέα συμπληρωματική κατάθεση. Ζημιά 432 εκατ. ευρώ- Πολιτικές ευθύνες σε 7 υπουργούς Άμυνας-“ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΠΗΛΙΚΙΩΝ”. Επιχείρηση Βίλα Αμαλίας: “Σόου κρατικής Βίας με τηλεοπτική κάλυψη”. Υπόθεση “Ζαρντινιέρα”– Τον χειρότερο εφιάλτη του ξαναζεί από χθες στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ο Κύπριος Α.Δημητρίου. “Ανοίγουν λογαριασμοί δημάρχων και νομαρχών”.