Επισκόπηση Αθηναϊκού Τύπου

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βάσει της νέας φορολογικής κλίμακας-“Μισθοί: Πώς θα γίνει η παρακράτηση φόρου“. Αναδρομικό μαχαίρι από 5% έως 20%- ” ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΣΕΙΣ“-μείωση σε κύριες-επικουρικές– Η μείωση αφορά όλες τις συντάξεις που καταβάλλονται μεμονωμένες ή αθροιστικά, για οποιαδήποτε αιτία συνταξιοδότησης και από οποιονδήποτε φορές κοινωνικής ασφάλισης, το Δημόσιο, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, καθώς και από κάθε άλλη πηγή. “Πόλεμος ανακοινώσεων για τη Λϊστα Λαγκάρντ”– Σήμερα η πρόταση της Κουμμουνδούρου για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

ΕΘΝΟΣ: Πολιτική βεντέτα Βενιζέλου-Τσίπρα για τις παραπομπές- “ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ”.-ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλλει το ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική αθλιότητα- ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει σε ποινικές ευθύνες για Βενιζέλο. “Διώτης-Καπελέρης στους εισαγγελείς”. Οι ανατροπές σε συντάξεις και εφάπαξ. Επίθεση σε Καμίνη- “Η πολιτική βία ξανά στο επίκεντρο”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι αποφάσεις του Υπουργείου Εργασίας για Συντάξεις-Εφάπαξ- “4 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ”- 1: Μείωση 12% στις διπλές συντάξεις αναδρομικά για 14 μήνες- 2: Αυτόματο ψαλίδι από Μάρτιο στις επικουρικές- 3: Μικρότερο εφάπαξ έως και 50% από το 2014. 4: Στην τσιμπίδα 560.000 συνταξιούχοι χωρίς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ”- Στο Βερολίνο ο Πρωθυπουργός, αύριο η συνάντηση με Μέρκελ, στην ατζέντα οι αποκρατικοποιήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ: Ποια είναι τα μεγάλα ερωτηματικά για το CD και το στικάκι- Οι άγνωστες πτυχές που φέρνει στο φως η εισαγγελική έρευνα- “11 ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ”– Στα άκρα η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ντεπαρντιέ μεταξύ Πούτιν και Ρασπούτιν.Στη φυλακή ο Έλληνας πράκτορας της CIA. Η εγκύκλιος- “Πως θα γίνουν οι νέες περικοπές στις συντάξεις”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σιγή στους διαφωνούντες επιβάλλει ο Σαμαράς, με διαγραφές απειλεί ο Κουβέλης- “ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”. Τρόικα: “Τέσσερα “πρέπει” για τη β’ δόση”. ΤΑΙΠΕΔ: Άρχισε το ξεπούλημα από Μύκονο-Σαντορίνη. Οδηγός για τα προγράμματα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Τζάκια: “Πολύς καπνός για το τίποτα”.