Επισκόπηση Αθηναϊκού Τύπου

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Καταγγελίες ανέργων στις καταναλωτικές οργανώσεις- ” ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ“- Ακόμα και οι εφορίες προχωρούν σε ανάλογες ενέργειες που είναι παράνομες, σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης. “ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΙΑ”– Συνδυασμός δύο διατάξεων του Τρίτου Μνημονίου, του οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή και αποτελεί νόμο του κράτους, “εγκλωβίζει”– τουλάχιστον δύο έτη- όλους τους ασφαλισμένους.

ΕΘΝΟΣ: Συναγερμός για τη δημόσια υγεία από την ομίχλη του καπνού-“SOS ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ”. “ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ”. Άγρια κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ- Ρίχτερ σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ από τη λίστα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το σχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων- ” ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΑ”. “Σήμα” ΤΡΟΪΚΑΣ για μείωση επιτοκίων στις καταθέσεις- Στόχος, στις αρχές του 2013, οι προθεσμιακές να ” επιβραδύνουν” στο 2,5%-3%. Μειώνονται οι τιμές σε 1.200 φάρμακα. Οριστική νομιμοποίηση για τα αυθαίρετα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ”– Κοινή γραμμή διαμορφώνουν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Επικίνδυνη η αιθαλομίχλη πάνω από τις πόλεις. Ο Καρανταγί ενώπιον της Δικαιοσύνης. “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ”– Σημαντικά ποσά στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα“ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ”. Όλι Ρεν: Κόψατε παραπάνω απ’ όσα σας λέγαμε. Το μεγάλο παιχνίδι στην ενέργεια με φόντο τις αυξήσεις στα τιμολόγια- “Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ”.

ΤΑ ΝΕΑ: Η συνεχής αύξηση της φορολογίας φέρνει χαμηλότερη ζήτηση, αδυναμία πληρωμών και μείωση εσόδων- “ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ”. ” Τους ενώνουν Γιώργος και Αλέξης- Συμμαχία Αντώνη Σαμαρά- Βαγγέλη Βενιζέλου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται ένα νέο ’89.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Δ.Σ της ΜΟΔΙΑΝΟ-ΡΩΣΣΩΝΗΣ Α.Ε η Μαρίνα Παπακωνσταντίνου- “ΜΕΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΠΛΩΝ Η ΞΑΔΕΡΦΗ”. Πως και γιατί αδειάζουν τα οικογενειακά ταμεία. Η πτώση των παιδιών του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ.