ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ρωγμές στη συγκυβέρνηση, Σαμαράς: Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε- Βέτο Κουβέλη στα εργασιακά, Σε σκληρή επιτροπεία επιμένει ο κ. ΣόιμπλεΤΑ ΝΕΑ: Το νυχτερινό παρασκήνιο με την τρόικα και τα σενάρια. “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ”, το τελεσίγραφο Σαμαρά, η εμπλοκή με τον Κουβέλη, οι όροι που έθεσε ο Βενιζέλος.

ΕΘΝΟΣ: Τα εργασιακά και η τρόικα δυναμιτίζουν τη συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, “ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ” , Μετέρωρη η κυβέρνηση- στον αέρα η δόση.

ΕSPRESSΟ: Νέα στοιχεία σοκ για τον δράκο της Πάρου, τί κατέθεσε στη συμπληρωματική απολογία του

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εμπλοκή και πάλι στα εργασιακά, “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ”

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εμπλοκή στα εργασιακά- ο Αντώνης Σαμαράς δεν κάνει πίσω και δηλώνει ” ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ”

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: Επικοινωνιακοί τακτικισμοί ή πραγματική ρήξη στην συγκυβέρνηση;” ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ”, Με καταψήφιση απειλεί ο Κουβέλης, επίθεση Βενιζέλου στον Πρωθυπουργό, Σαμαράς: Δεν κάνω πίσω, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018”, Στουρνάρας: θα καταθέσω τα εργασιακά στη βουλή και όποιος θέλει ας τα ψηφίσει, Νέα σύσκεψη σήμερα των πολιτικών αρχηγών με 3+1 σενάρια

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ο λαός μπορει να δείξει ότι δεν τον έχουν στο χέρι, Το μεγάλο πρόβλημα των κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι το πως θα επιβάλουν τη συνέχιση των εξοντωτικών μέτρων και μνημονίων διαρκείας στο λαό.

Η ΑΥΓΗ: “ΚΛΕΙΔΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” υπο το βάρος της λαικής οργής για τα νέα μέτρα, Άρνηση Κουβέλη, δισταγμοί Βενιζέλου στην ψήφιση τωνεργασιακών, Απροκάλυπτος εκβιασμός Σαμαρά για την ψήφιση των μέτρων ή εκλογές

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δραματική δήλωση του πρωθυπουργού “ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ”, Με μια δραματική έκκληση ο πρωθυπουργός έθεσε τους κυβερνητικούς εταίρους προ των ευθυνών τους ζητώντας να τολμήσουν και να προχωρήσουν όλοι μαζί στη σωτηρία της χώρας.