Επηρεάζονται 32 πτήσεις από την απεργία των ελεγκτών στην Ελλάδα

Aπό την 24ωρη απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδας, που έχει εξαγγελθεί για αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, θα επηρεαστούν συνολικά 32 πτήσεις, 16 αφίξεις και 16 αναχωρήσεις από και προς τα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Χανιών.

Η Hermes Airports σε γραπτή ανακοίνωση της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδας, στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, θα επηρεαστεί σημαντικά το πρόγραμμα διεξαγωγής πτήσεων από και προς τα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου/

Προστίθεται ότι «με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes Airports, θα επηρεαστούν συνολικά 32 πτήσεις (16 αφίξεις και 16 αναχωρήσεις) προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν από και προς τα Αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Χανιών στις 7 Απριλίου 2016».

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, επηρεάζονται 26 πτήσεις των εταιρειών Aegean Airlines, Blue Air και Emirates, ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου 6 πτήσεις της Ryanair. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί 24 πτήσεις, ενώ άλλες 6 πτήσεις των εταιρειών Blue Air και Emirates έχουν αναπρογραμματιστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το κοινό που ενδιαφέρεται για τις αυριανές πτήσεις από και προς την Ελλάδα, καλείται όπως επικοινωνεί απευθείας με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, πριν την προσέλευσή του στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου καθώς και να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com.