Επεισόδιο στην Ελληνική Βουλή για το φάκελο της Κύπρου (video)

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Σοφίας Βούλτεψη με τον Γιάννη Δραγασάκη να σχολιάζει στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής: “Ήρθατε για να προκαλέσετε”.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα αυθαίρετα, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρθηκε στο αίτημα του να του δοθεί πρόσβαση στα στοιχεία για το φάκελο της Κύπρου, προκειμένου όπως είπε: «να δούμε ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο. Να λάμψει η αλήθεια. Λένε ότι φταίει η Χούντα. Ζητώ εξηγήσεις από το Προεδρείο ως Βουλευτής, έχω ζητήσει να ενημερωθώ για μαρτυρικές καταθέσεις για φάκελο της Κύπρου. Το αιτήθηκα τρεις φορές».

Ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, λέγοντας ότι «την φράση «Η Κύπρος κοίται μακράν» την είπε ο ψευτοεθνάρχης Κων/νος Κων. Καραμανλής. Αυτό συνιστά εθνική προδοσία!» και πρόσθεσε «ζητάμε να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου. Αρνείται το Προεδρείο. Αυτό δείχνει πως κρύβεται ένοχο μυστικό. Να ανοίξει ο φάκελος για να δούμε ποιοι είναι πατριώτες και ποιοι προδότες!».

Στις δηλώσεις του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αντέδρασε ο Προεδρεύων της συνεδρίασης και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, λέγοντας: «δεν τον διέκοψα γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει για την προδοσία της Κύπρου. Τα όποια θέματα έχετε με το Προεδρείο να τα θέσετε στη Διάσκεψη Προέδρων».

O Ηλίας Κασιδιάρης άρχισε τότε να φωνάζει από τα έδρανα: «Είστε άσχετη! Η γυναίκα είναι ανιστόρητη», ενώ ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ σχολίασε: «Οι βουλευτές της Χ.Α. με σχέδιο ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα γιατί έτσι αντιλαμβάνονται την παρουσία τους εδώ».

Δείτε το βίντεο:

httpv://www.youtube.com/watch?v=DXahwZSz1NM#at=49

Πηγή:enikos.gr