Επανέρχεται ο Στεφάνου στην κόντρα με τον Αναστασιάδη για τους Σύρους πρόσφυγες

Συνεχίζει τις ψευδολογίες, συντηρεί ένα ανύπαρκτο θέμα και μετατρέπει σκόπιμα την προετοιμασία που κάνει η Κυπριακή κυβέρνηση για να είναι έτοιμη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σχετικά με τη Συρία, σε «πρόσκληση για φιλοξενία 5.000 προσφύγων»,  στους οποίους η κυβέρνηση θα παρέχει πλήρη διαμονή, διατροφή και άλλα

Τα παραπάνω καταλογίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανου Στεφάνου στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και στο επιτελείο του, υποστηρίζοντας ότι συνεχίζουν «με ψευδολογίες να συντηρούν ένα ανύπαρκτο θέμα»

Κατηγορηματικά ο κ. Στεφάνου διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια πρόσκληση, χαρακτηρίζει ανεύθυνη κινδυνολογία το θέμα και «συμπεριφορά που επενδύει στις φοβίες της κοινωνίας με στόχο τη ψηφοθηρία».

Και ερωτά ο κ.Στεφάνου… «Τι εισηγείται ο κ. Αναστασιάδης προ των εν εξελίξει καταστάσεων στη Συρία; Η Κύπρος να παραμείνει απαθής και να μην προετοιμαστεί προληπτικά, όταν ακόμα και ευρωπαϊκές χώρες που δεν γειτνιάζουν με τη Συρία προετοιμάζονται και λαμβάνουν μέτρα; Αυτοί που εκθέτουν τη χώρα μας σε μεγάλους κινδύνους είναι ο κ. Αναστασιάδης και οι επιτελείς του, με την κατασκευή ειδήσεων στην οποία προβαίνουν. Την εκθέτουν στον κίνδυνο του ρατσισμού και του φασισμού. Την εκθέτουν στην ΕΕ, η οποία κάθετα απορρίπτει συμπεριφορές που επωάζουν το αβγό της ακροδεξιάς».