Επανέρχεται ο Βγενόπουλος με νέα ανακοίνωση με αφορμή τις αναφορές Τσιρώνη

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην μη Εκτελεστικός Πρόεδρος της Μαρφίν Λαϊκής Τράπεζας Ανδρέας Βγενόπουλος, με αφορμή τις αναφορές του τέως Βουλευτή Δημήτρη Τσιρώνη στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι, μετά την πρωινή του δήλωση στην οποία χαρακτήρισε “ως απίστευτες γελοιότητες” τα όσα είπε ο κ. Τσιρώνης, δόθηκαν ορισμένες διευκρινήσεις ώστε να μετριασθούν οι εντυπώσεις των σχετικών “τερατολογημάτων”.

Ο κ. Βγενόπουλος στην ανακοίνωσή του επιμένει ότι τα όσα ανέφερε ο κ. Τσιρώνης στη Βουλή είναι “γραφικότητες”, προσθέτοντας ότι τα ίδια έχει  πει και στην Ελλάδα “και τα ψεύδη και οι ανακρίβειές του απερρίφθησαν τελεσίδικα από την Ελληνική Δικαιοσύνη”.

“Ο Τσιρώνης είναι υπόδικος στην Ελλάδα και τον αναμένει βαριά καταδίκη, με το να έρχεται δε στην Κύπρο για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα και να πετάει τις ίδιες λάσπες εναντίον μου, εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος και εναντίον της Ελληνικής Δικαιοσύνης απλώς επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση του.

Λυπάμαι τους Κύπριους φίλους του βάσει του ρητού «πες μου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πως ποιος είσαι» “, καταλήγει στην ανακοίνωση ο κ. Βγενόπουλος.