Εξελίσσεις τον Ιανουάριο για την ΑΕΚ

Από την έκβαση μίας σειράς υποθέσεων θα εξαρτηθεί το μέλλον του συλλόγου. Μέχρι το Σάββατο αναμένεται η δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Βιντιάδη για τις προθέσεις του, αλλά κι αυτή πιθανώς να μη διαλευκάνει το τοπίο. Η πρόθεσή του να μπει στην ΠΑΕ είναι δεδομένη, όχι όμως και η δυνατότητά του να επωμιστεί το βάρος.

Τα κεφάλαια που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει (δικά του, ορισμένων συμπαικτών και κάποιων χορηγικών συμφωνιών) δεν επαρκούν, οι Άγγλοι της Seymour Pierce θα συνδράμουν μόνο εφόσον η επένδυση είναι χαμηλού ρίσκου, ενώ εκκρεμεί ακόμη η ρύθμιση των χρεών προς το κράτος.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν δείχνει διάθεση, πριν αποσαφηνιστεί πλήρως αν θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, να διευκολύνει ταμειακά την ομάδα.

Έτσι τα ταμεία παραμένουν άδεια, αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στα όριά τους για να καταθέσουν προσφυγή, άλλες μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν ενώ και οι δύο που έχουν ολοκληρωθεί (Πετρόπουλος και Μητρόπουλος) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι να εξασφαλιστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για τις οποίες επίσης απαιτούνται χρήματα.

Πηγή: sport-fm