Εξαλλος ο “κόκκινος” Ντάνι με το ρωσικό “φλερτ” Ντεπαρντιέ-Μπαρντό

Άστραψε και βρόντηξε ο «κόκκινος» Ντάνι για την απόφαση του Ζεράρ Ντεπαρντιέ να λάβει ρωσικό διαβατήριο και για την άλλοτε «γατούλα» του γαλλικού σινεμά, την Μπριζίτ Μπαρντό, που επίσης «φλερτάρει» με τον Πούτιν, για να σώσει δύο ελέφαντες από την ευθανασία.«Εντελώς ηλίθιους» τους χαρακτήρισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Είναι εντελώς ηλίθιοι, αν θέλουν να πέσουν στο κρεβάτι με τον Πούτιν» ανέφερε ο επικεφαλής των ευρωπαίων Πρασίνων στο BFMTV για να «ασχοληθεί» στη συνέχεια με καθέναν τους ξεχωριστα!

«Ο Ντεπαρντιέ, που χαρακτηρίζει τη Ρωσία μεγάλη Δημοκρατία, πρέπει να είναι διαταραγμένος και γεμάτος αλκοόλ ή στεροειδή για να λέει τέτοιες βλακείες», είπε για τον Ντεπαρντιέ.

«Και η Μπαρντό, αν θέλει να εγκαταλείψει τη Γαλλία για δυο ελέφαντες που πρέπει να τους κάνουν ευθανασία, να πάει από το Σαν Τροπέ στη Ρωσία. Στη Σιβηρία θα είναι καταπληκτικά γι’ αυτήν. Να περάσει όλους τους χειμώνες της στη Σιβηρία, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή στις φυλακές για παράδειγμα».