“Εν της παπαδιάς τα ξύλα”…..

Όταν η κυβέρνηση του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια έκανε ριζικές και συνάμα σαρωτικές αλλαγές στην Αστυνομία, ήταν όλα “καλά και άγια”….

Όταν μετακινούσε αριστερούς σε καίρια πόστα και είχε “΄ξαποστείλει” όποιον δεν είχε τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις με το ΑΚΕΛ, πάλι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει για αναξιοκρατία….

Τώρα που η νέα κυβέρνηση , υπό τον αρμόδιο  υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, έκανε ριζικές αλλαγές, ανακατατάξεις και μετακινήσεις στην αστυνομία, άρχισαν τα αριστερά όργανα να βαράνε…. Άρχισαν να κατηγορούν τη κυβέρνηση και ΔΗΣΥ για κομματοκρατία…

Η κάθε κυβέρνηση που παίρνει την εξουσία πρέπει να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές σε όλα τα κυβερνητικά στρώματα, όχι για εξυπηρέτηση της βάσης από όπου προήλθε ή βοηθήθηκε αλλά για το καλό του τόπου και ειδικά στις τραγικές οικονομικά συνθήκες που διέρχεται η χώρα.

Τώρα στο ΑΚΕΛ “κακοφάνηκε”…. Μήπως έπαθαν αμνησία και δεν θυμούνται ότι δεν άφησαν ούτε δεξιό ούτε σοσιαλιστή  σε καίρια πόστα στη δημόσια υπηρεσία και στους ημικρατικούς οργανισμούς;  Όπου μπορούσαν με θεμιτό και αθέμιτο τρόπο έβαζαν αβέρτα δικούς τους…

Τώρα όμως … “Εν της παπαδκιάς τα ξύλα”….