Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για την απόκτηση Φιγκερόα-Μεϊτέ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα και του Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ από τον Παναθηναϊκό.

Δύο από τις πιο… απίθανες περιπτώσεις μεταγραφών στην ιστορία του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με το pamesports o Αργεντινός επιθετικός ολοκλήρωσε την Κυριακή το διήμερο ιατρικών εξετάσεων. Τα αποτελέσματά τους ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενα από τους Πράσινους. Ο Φιγκερόα χρειάζεται αρκετό χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Φάμπρι. Η αισιόδοξη εκτίμηση του ιατρικού είναι ότι ο Φιγκερόα θα χρειαστεί 4-6 εβδομάδες για να μπορέσει να αγωνιστεί. Θα χάσει δηλαδή 4-6 αγώνες από τους εννέα που απομένουν. Η απαισιόδοξη πρόβλεψη αυξάνει στις 6-8 εβδομάδες το χρονικό σημείο ενεργοποίησης του παίκτη (άρα και ανάλογους αγώνες)!

Το ερώτημα ασφαλώς, το οποίο προκύπτει είναι πώς ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη για ένα τετράμηνο, παρότι ξέρει ότι θα τον στερηθεί τουλάχιστον στα μισά από τα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Για τον Μεϊτέ πάλι τα λένε όλα δύο πράγματα. Πρώτα απ’ όλα το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί 9,5 μήνες. Σε όσο καλή κατάσταση και να βρίσκεται, εάν θεωρηθεί ότι προπονούνταν ως επαγγελματίας όλο αυτό το διάστημα, αποκλείεται να είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί άμεσα. Η λογική «λέει» ότι θα απαιτηθεί παρόμοιο με του Φιγκερόα διάστημα.