Ενώπιον του Κακουργιοδικείου αρχίζει σήμερα η δίκη για εκμετάλευση ανηλίκων

Στις 9:00 το πρωί στη Λάρνακα αναμένεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου να παρουσιαστούν σήμερα οι Νίκος Νικολάου 35 χρόνων από την Ορόκλινη και Κωνσταντίνος Λευκαρίτης 57 χρόνων επιχειρηματίας από τη Λάρνακα, προκειμένου να απαντήσουν στο εναντίον τους κατηγορητήριο, εάν δηλαδή παραδέχονται ή όχι τις κατηγορίες για παρενόχληση και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Τα αδικήματα φέρεται να σημειώθηκαν από τις 1/6/2012 – 28/4/2014. Συγκεκριμένα, οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης, για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, και για διαφθορά ανήλικης γυναίκας.

Επιπρόσθετες κατηγορίες για τον κ. Νικολά ο οποίος διώκεται για παροχή βοήθειας σε έτερον κατά τη διάπραξη του αδικήματος της διαφθοράς ανήλικης γυναίκας, για απαγωγή, για βιασμό, για επίθεση η οποία προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, για επίθεση με σκοπό τη κλοπή, για ληστεία και για εκμετάλλευση πόρνης.

Στην προηγούμενη δικάσιμο, δηλαδή στις 14 Μαΐου, η Πρόεδρος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας Αλεξάνδρα Λυκούργου είχε αποφασίσει την παραπομπή των δύο κατηγορουμένων ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου.