Ενώπιον του Δικαστηρίου αύριο, ο 35χρονος serial killer

Ο 35χρονος , serial killer θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για ανανέωση για 5η φορά του διατάγματος κράτησης του για οκτώ μέρες και ακολούθως αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση και να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της ανακριτικής ομάδας με τη Νομική Υπηρεσία,  όπου έγινε ενημέρωση για τα μέχρι τώρα δεδομένα και δόθηκαν οδηγίες για τα επόμενα βήματα.

Ο 35χρονος ύποπτος, ίλαρχος στην Εθνική Φρουρά,  φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Mary Rose  και την ανήλικη 6χρονη, κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas, τη Maricar Valdez, την Livia Florentina και την ανήλικη 8χρονη, κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu.

Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.