Ελληνοαυστραλέζα τραγουδίστρια θα τραγουδήσει στα βραβεία Γκράμι

Η Vassy, μια Ελληνοαυστραλέζα τραγουδίστρια, θα τραγουδήσει σε εκδήλωση που θα προηγηθεί της τελετής της απονομής των Μουσικών Βραβείων Γκράμι. Ας μάθουμε λίγα πράγματα για τη νεαρή Ελληνοαυστραλεζα…

Η Vassy γεννήθηκε στην Αυστραλία,όμως οι γονείς της Βασιλικής Καραγιώργου κατάγονται από τα Σέρβια Κοζάνης. σπούδασε αρχαιολόγος αλλά από μικρή ασχολήθηκε με το τραγούδι, παρότι κάποτε της είχαν πει πως «δεν ξέρει να τραγουδά και να κάνει κάτι άλλο».

Αυτή την εποχή, το τραγούδι της “We Are Young” είναι τέταρτο στη λίστα του Billboard Dance Charts και ανέρχεται, ενώ ο πρώτος της προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το 2005 στην Αυστραλία και τον υποδέχθηκαν ως ένα από τους καλύτερους στο χώρο της r’n’b.

Έχει συνεργαστεί με τους Afrojack, Dave Aude, και Richard Vission, ενώ έχει γράψει μουσική για ταινίες, σίριαλ αλλά και διαφημιστικές εκστρατείες. Η Vassy έχει γράψει τραγούδια ακόμη και για την Rihanna, ενώ μελωδίες της έχουν γίνει μουσικά «χαλιά» στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το «Grey’s Anatomy», το «Ugly Betty» κ.α.