Ελλάδα: Κοσμοσυρροή στους οίκους ανοχής… Συνθήκες «τρέλας»….

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους… διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο…»

Αυξημένη η κίνηση στους οίκους ανοχής την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους.

Κάτι τα απαραίτητα μέτρα που έπρεπε να τηρούνται και κάτι τα στοιχεία επικοινωνίας που θα έπρεπε να αφήνουν, δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα για τους οίκους ανοχής ενόψει της επαναλειτουργίας τους.

Ωστόσο, διαβάζοντας κανείς το ρεπορτάζ που φιλοξένησε η εφημερίδα Espresso δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσον αφορά την πρώτη μέρα λειτουργίας τους.

Παρά τις μάσκες, τις αποστάσεις και όλα αυτά που θα πρέπει να γίνονται, η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε αναλογία με τις προσδοκίες που υπήρχαν.

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους… διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο…» περιγράφει η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στην Φυλής και επιβεβαιώνει ότι κατά την ερωτική πράξη τόσο η ιερόδουλη όσο και ο πελάτης φοράνε μάσκα και γάντια.

Διευκρινίζει, πάντως, ότι οι πελάτες έρχονται φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά, όπως ακριβώς και οι κοπέλες, ενώ υπάρχουν και στην είσοδο, σε περίπτωση που κάποιος δεν έρθει εξοπλισμένος.

«Τα κορίτσια προτείνουν στους πελάτες στάσεις κατά τις οποίες δεν πλησιάζουν τα πρόσωπά τους, για λόγους ασφαλείας. Μόνο αν ο πελάτης επιθυμεί στοματικό έρωτα η κοπέλα θα βγάζει προσωρινά τη μάσκα και μετά θα την ξαναφοράει…» περιγράφει στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Αθήνα.

Τα παράθυρα παραμένουν μονίμως ανοιχτά και στην είσοδο υπάρχουν γάντια και μάσκες, τα οποία μπορούν οι πελάτες να χρησιμοποιήσουν κατά την ερωτική επαφή. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά η παροχή υπηρεσιών. «Μόλις φύγει ένας πελάτης, ψεκάζουμε τις επιφάνειες με αντισηπτικό, αλλάζουμε τα σεντόνια και αφήνουμε το δωμάτιο να αεριστεί καλά προτού μπει ο επόμενος. Όμως δεν γίνεται οι οίκοι ανοχής να λειτουργήσουν με αυτούς τους όρους…» εξηγεί στην «Espresso» η υπεύθυνη.

Σε έναν άλλο οίκο ανοχής της οδού Φυλής η «κυρία» του σπιτιού αποκαλύπτει ότι όλη την ημέρα κρατούσε ένα αντισηπτικό και μια χλωρίνη στο χέρι και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο προκειμένου να τα προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να μπορούν να υποδεχθούν τους επόμενους πελάτες. «Μετά το πέρας της ερωτικής επαφής τα κορίτσια κάνουν αμέσως μπάνιο. Έμειναν τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς δουλειά, δεν είχαν να φάνε, οπότε τώρα προσαρμόστηκαν στα νέα μέτρα και είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, ώστε οι πελάτες να νιώσουν ασφάλεια και να καταλάβουν ότι δεν κινδυνεύουν» τόνισε στην εφημερίδα.

Πάντως, παρά τα ασυνήθιστα για τέτοιους χώρους μέτρα, η προσέλευση ήταν αυξημένη στη  πρεμιέρα.

Check Also

Ελλάδα – Κορωνοϊός: 7.682 νέα κρούσματα, 97 διασωληνωμένοι και 12 θάνατοι

Σε 7.682 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση …

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν σπίτι επιχειρηματία και πέταξαν χρηματοκιβώτιο βάρους 400 κιλών από τον 6ο όροφο

Δράστες μπήκαν μέσα σε διαμέρισμα επιχειρηματία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και …