Ελλάδα: Κορυφώνεται η μαζική έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

Ελλάδα: Κορυφώνεται η μαζική έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

To 100% αγγίζει η πληρότητα των πλοίων τις τελευταίες ημέρες η πληρότητα των πλοίων που αναχωρούν προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Αργοσαρωνικό, καθώς όσοι έχουν καλοκαιρινή άδεια τον δεκαπενταύγουστο αναχωρούν ήδη από την Παρασκευή από την Αθήνα, ενώ σήμερα κορυφώνεται η μαζική έξοδος.

Χθες πάνω από 32.000 επιβάτες έφυγαν από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά των Κυκλάδων, Κρήτη, Ρόδο και το Βόρειο Αιγαίο, ενώ σήμερα Κυριακή αναμένεται να φύγουν πάνω από 22.757 επιβάτες.

Τα νησιά που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη κίνηση είναι αυτά της Τήνου και της Πάρου, όπου η πληρότητα στα πλοία αγγίζει το 100%.

Πολλοί είναι οι επιβάτες που προτίμησαν να πάνε σε κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού για το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι άδειές τους.

Την ίδια ώρα, αυξημένη αναμένεται και η κίνηση στις Εθνικές Οδούς με τους εκδρομείς που επέλεξαν να περάσουν το καλοκαίρι τους στα χωριά τους ή σε κάποιον από τους δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου όπως η Καλαμάτα και η Μάνη. Αυξημένη πληρότητα υπάρχει και στο Πήλιο.

Το αδιαχώρητο και στην Χαλκιδική, την οποία οι Θεσσαλονικείς τιμούν κάθε χρόνο.