Ελλάδα – Καρδίτσα: Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους αγνώστους που έριξαν φόλες σε δύο σκυλιά του

Με το ποσό των 2.000 ευρώ επικήρυξε ένας άνδρας στην Καρδίτσα τους αγνώστους που έριξαν φόλες και δολοφόνησαν δύο από τα σκυλιά του.

Όπως είπε στο MEGA, βρήκε τα σκυλιά του δολοφονημένα από φόλες σε κτήμα που διατηρούσε σε περιοχή της Καρδίτσας.

«Ασχολούμαι με τα ποιμενικά εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν από μικρό παιδί ερωτευμένος με αυτά τα σκυλιά. Κατάφερα με τη γυναίκα μου να αποκτήσουμε τέσσερα. Όνειρο ζωής ήταν να πάρω ένα κτήμα και να έχω τα σκυλάκια μου εκεί, να το κάνω πάρκο και για τα παιδιά μου. Εδώ και ενάμισι χρόνο κατάφερα να πάρω ένα χωράφι μακριά από τα σπίτια, για να μην ενοχλούν τα σκυλάκια» είπε ο κ. Τάσος ο οποίος απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι άγνωστοι πέταξαν φόλες στο κτήμα, με αποτέλεσμα τα δύο σκυλάκια να βρουν φριχτό θάνατο.

«Δεν είναι φύλακες τα σκυλιά μου, είναι κοινωνικοποιημένα και μεγαλωμένα στο σπίτι. Δεν έχω κάτι για να φυλάξουν τα σκυλιά… Πάρκο προσπαθούσα να κάνω. Πέταξαν φόλες μέχρι και στην είσοδο, προφανώς για να είναι σίγουροι. Έχω ένα παιδί 2,5 ετών, οποιαδήποτε στιγμή θα μπορούσε να το πάρει και να το βάλει στο στόμα του», είπε εμφανώς συγκινημένος ο κ. Τάσος.

«Δεν ενόχλησαν κανένα τα σκυλάκια μου, δεν έχουν πειράξει κανέναν. Τόσα χρόνια που τα είχα στο σπίτι όλοι τα ξέρουν. Είναι ηθική η ζημιά. Τα σκυλάκια αυτά είναι μέρος της οικογένειάς μου» κατέληξε ο καταγγέλλων εξηγώντας γιατί επικήρυξε τους δράστες με το ποσό των 2.000 ευρώ.