ΕΛΑΜ: Να υποδείξουμε στο Κίνημα Οικολόγων να είναι προσεκτικοί με τις ανακοινώσεις τους για το Συνεργατισμό

Να υποδείξουμε στο Κίνημα Οικολόγων να είναι προσεκτικοί με τις ανακοινώσεις τους, καθώς, όπως είναι άλλωστε γνωστό στην κοινωνία, το ΕΛΑΜ, δεν έχει ουδεμία ανάμειξη με σκάνδαλα, ούτε και με όσα συνέβαιναν στον Συνεργατισμό, αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του Εθνικού Λαικού Μετώπου:

“Η κακοδιαχείριση, η ευνοϊκή μεταχείριση, οι διαγραφές δανείων σε πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, η διασπάθιση δημοσίου χρήματος και πολλά άλλα που γίνονταν με την ανοχή πάντοτε των εκάστοτε Κυβερνήσεων και των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων, αποτελούν τις κύριες αιτίες για την σημερινή κατάσταση στον Συνεργατισμό.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ως το μοναδικό Κίνημα που βρίσκεται μπροστάρης στον αγώνα κατά της διαφθοράς, απαιτεί και για τον Συνεργατισμό να πραγματοποιηθεί εις βάθος έρευνα, ούτως ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, ανεξαρτήτως θέσεων ή πολιτικών αποχρώσεων. Ταυτόχρονα, καλούμε εκ νέου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που δήλωσε ότι κατέχει, για τον τρόπο που δίνονταν τα δάνεια, σε ποιους και με τι όρους, καθώς επίσης και για την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του Συνεργατισμού και των καταθέσεων του απλού λαού.

Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστη για ακόμα μια φορά την γεμάτη ανακρίβειες και ΨΕΥΔΗ ανακοίνωση των Οικολόγων, ότι όλα τα κόμματα έχουν εμπλοκή και ευθύνη, παρομοιάζοντας τα σκάνδαλα στον Συνεργατισμό με «ουράνιο τόξο» αφού «έχει όλα τα χρώματα».

Να υποδείξουμε στο Κίνημα Οικολόγων να είναι προσεκτικοί με τις ανακοινώσεις τους, καθώς, όπως είναι άλλωστε γνωστό στην κοινωνία, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν έχει ουδεμία ανάμειξη με σκάνδαλα, ούτε και με όσα συνέβαιναν στον Συνεργατισμό. Επιπλέον, τους εφιστούμε την προσοχή, καθώς σε αντίθεση με το μαύρο, το ουράνιο τόξο έχει ΚΑΙ πράσινο, οικολογικό, χρώμα μέσα.”