ΕΛΑΜ: Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε πρόταση για λύση Ομοσπονδίας

ΕΛΑΜ: Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε πρόταση για λύση Ομοσπονδίας

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε πρόταση για λύση Ομοσπονδίας, είτε αυτή είναι «χαλαρή», είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής, καθώς είναι επικίνδυνες και μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη τουρκοποίηση.

Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε και την στάση ΟΛΩΝ των υπολοίπων κομμάτων, που ξαφνικά θυμήθηκαν δήθεν ότι διαφωνούν με την ομοσπονδία και ότι οι ακολουθούμενες διαδικασίες οδηγούν σε αδιέξοδο.

Διαφωνίες τις οποίες ξέχασαν με τις δωρεάν πολυτελείς διακοπές που έκαναν στα ελβετικά θέρετρα, όταν συνόδευαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πενταμερή διάσκεψη για να διαπραγματευτούν το μέλλον του Κυπριακού στην βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Διαφωνίες που εμπαίζουν τη νοημοσύνη του λαού, αφού τις θυμούνται ΜΟΝΟ όταν μιλούν στα ΜΜΕ, αλλά τις ξεχνούν όταν βρίσκονται πίσω από τις κλειστές πόρτες του Προεδρικού, συμμετέχοντας στις ομόφωνες αποφάσεις αλλά και στο πρόσφατο κοινό ανακοινωθέν (13/02/17) του Εθνικού Συμβουλίου, που βασίζονται στο πλαίσιο της ΔΔΟ.6